aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΓιόρτασαν με την ψυχή τους στην Αλκή

Γιόρτασαν με την ψυχή τους στην Αλκή

Με το σύνθημα «Επιστρέψαμε», η οικογένεια της Αλκής πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας και την άνοδο στα «σαλόνια», σε μια φιέστα που πραγματοποιήθηκε χθες στην Πλατεία Αλκής στη Λάρνακα.

Παίκτες, άτομα της τεχνικής ηγεσίας και της διοίκησης γιόρτασαν μαζί με τους οπαδούς την τεράστια επιτυχία της «Αθάνατης», που μέσα σε τρία χρόνια με διαδοχικές ανόδους και τρόπαια, βρέθηκε από την Επίλεκτη Κατηγορία ΣΤΟΚ στην Α’ Κατηγορία.

Το πρόγραμμα των εορτασμών άνοιξε με σύντομη ομιλία του προέδρου των κυανέρυθρων Άντη Λόππα, ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν τα τελευταία τρία χρόνια στην προσπάθεια των κυανέρυθρων για να ανεβούν στους «μεγάλους».

Ακολούθως έγιναν οι τιμητικές βραβεύσεις σε παλαίμαχους παίκτες και όχι μόνο, ενώ έγιναν ακόμα και μεταθανάτιες βραβεύσεις. Το γλέντι της ανόδου κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με μουσική και φαγητό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ