aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΑλκή Ορόκλινη: 19μελές το νέο Δ.Σ.

Αλκή Ορόκλινη: 19μελές το νέο Δ.Σ.

Πραγματοποιήθηκε χθες στο Θέατρο του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορόκλινης η καταστατική και εκλογική συνέλευση της Αλκής. Παρόλο που το καταστατικό έκανε λόγο για παρουσία 14 ατόμων στο Δ.Σ., όσοι υπέβαλαν υποψηφιότητα εκλέγηκαν, μετά από εισήγηση του διοικητικού ηγέτη του σωματείου, Άντη Λόππα.

Πέραν από τον πρόεδρο έχουν εκλεγεί επίσης οι Αντρέας Αγγελή, Γιώργος Αντωνιάδης, Παύλος Αντωνίου, Αντρέας Αριστείδου, Μάριος Αριστείδου, Άγγελος Ευαγγέλου, Πάρης Ευαγγέλου, Αντρέας Θεοδοσίου, Γιάννης Ιωάννου, Χριστάκης Κωνσταντίνου, Χρύσανθος Μαυρίδης, Κωνσταντίνος Νικολαΐδης, Μάριος Παρασκευά, Γιώργος Πτωχόπουλος, Χρίστος Τζιάμπος, Σωτήρης Σάββα, Δώρος Φαντούσης και Γιώργος Φώκου. Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης έγινε και ο γενικός απολογισμός εκ μέρους του Δ.Σ., καθώς και οικονομικός απολογισμός της προηγούμενης σεζόν.

Εν τω μεταξύ, η διοίκηση ανακοίνωσε ότι στις 12 Μαΐου, στην Πλατεία Αλκής στη Λάρνακα θα γίνει η φιέστα ανόδου της πρωταθλήτριας Β’ Κατηγορίας. «Όλοι όσοι αγαπούν αυτή την ομάδα πρέπει να είναι εκεί. Η ομάδα χρειάζεται τη δική σας οικονομική βοήθεια για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στη δύσκολη σεζόν που έρχεται. Προμηθευτείτε από τώρα το εισιτήριο σας. Για εισιτήρια και περισσότερες πληροφορίες στο 99777685».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ