Ακρίτας Χλώρακας: Μόνο νίκες στην έδρα του

Η τεχνική ηγεσία στη φετινή διαδρομή της ανόδου χρησιμοποίησε 23 ποδοσφαιριστές...


Η φετινή χρονιά στο Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας ολοκληρώθηκε με πρωταθλητή τον Ακρίτα Χλώρακας που επιστρέφει μετά από τρία χρόνια στη Β’ Κατηγορία. Η ομάδα σε ολόκληρη τη διαδρομή του Πρωταθλήματος παρουσίασε σταθερότητα με πολύ καλές αποδόσεις και άντεξε την πίεση από την Αλκή εξασφαλίζοντας την πρωτιά.

Στη διαδρομή των 30 αγωνιστικών το συγκρότημα του Δημήτρη Ιωάννου πανηγύρισε 21 νίκες έφερε 4 ισοπαλίες και ηττήθηκε 5 φορές. Στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι ως γηπεδούχος ο Ακρίτας πέτυχε δεκαπέντε νίκες σε ισάριθμους αγώνες και η δύναμη της έδρας διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο για την επίτευξη του μεγάλου στόχου.

Πέτυχε 72 τέρματα και ανέδειξε την καλύτερη επιθετική γραμμή του Πρωταθλήματος αλλά και την καλύτερη αμυντική γραμμή με 21 τέρματα. Ανέδειξε επίσης τον πρώτο σκόρερ του Πρωταθλήματος και συγκεκριμένα τον Ντιόν Τζορτζ Εσάγιας με 27 τέρματα. Ακολούθησε με δέκα τέρματα ο Παναγιώτης Λουκαΐδης.

Η τεχνική ηγεσία στη φετινή διαδρομή της ανόδου χρησιμοποίησε 23 ποδοσφαιριστές. Πρώτος σε χρόνο συμμετοχής (2587 λεπτά) ο Δημήτρης Φιλίππου. Ακολούθησε ο Γιώργος Βάσου με 2453 και αμέσως πιο κάτω ο Ονησίφορος Πακταλιάς με 2420 λεπτά και ο Εσάγιας με 262 λεπτά.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΠΗΓΗCfa.com.cy
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ