Ακρίτας Χλ.: «Χρίστο, οι πόρτες μας θα είναι πάντα ανοικτές»

Η διοίκηση του Ακρίτα Χλώρακας ευχαριστεί μέσω ανακοίνωσής της τον Χρίστο Πέτρου...


Μετά και την απόφαση του αρχηγού της ομάδας μας να «τερματίσει» την ποδοσφαιρική του καριέρα, το Δ.Σ. του σωματείου του Ακρίτα Χλώρακας, μέσω ανακοίνωσής του εκφράζει της θερμές ευχαριστίες του στον Χρίστο Πέτρου για τα όσα έχει προσφέρει στην ομάδα.

«Ο Χρίστος έχει ξεκινήσει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τις Ακαδημίες του Ακρίτα Χλώρακας. Μετά την ίδρυση της ΑΕΠ πήγε στις ακαδημίες του τότε ενοποιημένου σωματείου και ακολούθως ήρθε στον Ακρίτα Χλώρακας όπου αγωνίστηκε τα τελευταία εφτά χρόνια. Ήταν ο εκ των κορυφαίων ανθρώπων στο σωματείο γι’ αυτό και η διοίκηση του εμπιστεύθηκε το περιβραχιόνιο του Ακρίτα Χλώρακας, του ιστορικότερου σωματείου της επαρχίας.

Πριν τρία χρόνια όταν η ομάδα μας ήταν στο χείλος του γκρεμού, ένα βήμα πριν από το κλείσιμο δεν πετάχτηκε από το βαγόνι για να σωθεί αλλά στάθηκε στην ομάδα βοηθώντας την να ορθοποδήσει οικονομικά και να κατακτήσει κύπελλο πρωτάθλημα και άνοδο στην Β’ κατηγορία. Το σημερινό συμβούλιο ακολουθώντας πάντα τις αρχές που έχει χαράξει από την αρχή θα σεβαστή την απόφαση του αρχηγού να ακολουθήσει την νέα του επαγγελματική πρόκληση που έχει μπροστά του.

Οι πόρτες του Ακρίτα Χλώρακας θα είναι πάντα ανοικτές αν και εφόσον ο ίδιος το επιθυμεί μπορεί να προπονείται με τη υπόλοιπη ομάδα όποτε οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις του το επιτρέπουν. Πιστεύουμε ότι έχει πολλά ακόμη να προσφέρει στην ομάδα μας γι αυτό ο Χρίστος θα είναι και φέτος γραμμένος στο ρόστερ του Ακρίτα Χλώρακας, αν το επιθυμεί και ο ίδιος…».

ΜΕΣΩΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ