Βαρόμετρο η μεσαία γραμμή

Ο Κωνσταντίνος Πάγκαλος με τον Κρίστη Ανδρέου, θα αποτελέσουν πάλι τους ποδοσφαιριστές που θα σηκώσουν το βάρος στην κορυφή της επίθεσης, όμως η τύχη του αγώνα θα εξαρτηθεί από τη συνοχή και την απόδοση όλης της ομάδας...


ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά τη σημερινή προπόνηση, θα αποφασίσει ο Νικόλας Μαρτίδης για το πλάνο που θα παρατάξει αύριο στο «ντέρμπι» με την Καρμιώτισσα. O Κύπριος τεχνικός δεν αναμένεται πως θα αλλάξει και πολλά πράγματα στην ενδεκάδα του. Μάλλον, το πιο πιθανό είναι πως θα ξεκινήσει με τους ίδιους που νίκησε  η ΑΕΖ τον Εθνικό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο Κωνσταντίνος Πάγκαλος με τον Κρίστη Ανδρέου, θα αποτελέσουν πάλι τους ποδοσφαιριστές που θα σηκώσουν το βάρος στην κορυφή της επίθεσης, όμως η τύχη του αγώνα θα εξαρτηθεί από τη συνοχή και την απόδοση όλης της ομάδας. Η μεσαία γραμμή με τους Αουρέλιο και Βιγιαφάνιε θα αποτελέσει το βαρόμετρο στο να κυριαρχήσει η ομάδα και να δώσει στο παιχνίδι τον ρυθμό που θέλει.

Το αποτέλεσμα του αγώνα, θα έχει μεγάλη σημασία για την ομάδα του Ζακακίου, καθώς με άλλη μια νίκη, ο ενθουσιασμός θα μεγαλώσει και οι προοπτικές για μια καλή πορεία θα έχουν αντίκτυπο στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών. Όπως έδειξε μάλιστα η νεοφώτιστη ομάδα στον πρώτο της αγώνα, μπορεί να ντουμπλάρει τις επιτυχίες της και να δώσει συνέχεια στις πολύ καλές εντυπώσεις που άφησε στην πρεμιέρα.