aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥ«Θέλουμε να δώσουμε χρώμα στο πρωτάθλημα»

«Θέλουμε να δώσουμε χρώμα στο πρωτάθλημα»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 

Η ΑΕΖ προχώρησε σε αρκετές προσθήκες, πάντοτε στα μέτρα των οικονομικών δυνατοτήτων της. Σύμφωνα μάλιστα με τους παράγοντές της, το μισθολόγιο των ποδοσφαιριστών δεν ξεπερνά τις €350.000, όμως αυτό δεν αλλάζει την πίστη τους, πως αν η ομάδα αρχίζει θετικά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, θα ανέβει περισσότερο αγωνιστικά και ψυχολογικά.

Πάντως, ο προπονητής των νεοφώτιστων, Νικόλας Μαρτίδης (φωτό), παρουσιάζεται ικανοποιημένος από την προετοιμασία.

Το «Goal» επικοινώνησε με τον Κύπριο τεχνικό, ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία του: «Έγινε πολύ καλή προετοιμασία και παρόλο που η ομάδα έμεινε στην Κύπρο, είμαστε ευχαριστημένοι από τη δουλειά που έγινε, αλλά και την προσήλωση των ποδοσφαιριστών. Οι παίκτες μας τα έδωσαν όλα στα φιλικά και είμαι γενικά ικανοποιημένος από το κλίμα που έχουμε δημιουργήσει, δήλωσε, ενώ αναφορικά με τον στόχο της ΑΕΖ, υπογράμμισε το εξής: «Για όλους μας η νέα σεζόν είναι πρόκληση και στόχος μας είναι να δώσουμε με την παρουσία μας χρώμα στο πρωτάθλημα».

Τα ψέματα τελειώνουν λοιπόν και η εβδομάδα που ακολουθεί θα καθορίσει κατά πολύ το τελικό σχήμα που θα έχει η ΑΕΖ με τον Εθνικό στην 1η αγωνιστική. Η ομάδα του Ζακακίου, στην παρθενική της συμμετοχή στην Α’ Κατηγορία, έχει στόχο να μπει δυναμικά στη μάχη του νέου πρωταθλήματος.

Στο τελευταίο φιλικό με τον Άρη (1-1), η ομάδα του Μαρτίδη δεν ήταν τόσο καλή στο πρώτο ημίχρονο και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Στην επανάληψη, όμως, είχε δυνάμεις και βελτιώθηκε για να κυνηγήσει το αποτέλεσμα. Στο τέλος δικαιώθηκε με το γκολ της ισοφάρισης, χάρη σε πέναλτι στο 90’ με εκτελεστή τον Κρίστη Ανδρέου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ