Θα κτυπήσει τα ρέστα της

Ο προπονητής Δημήτρης Δημητρίου έχει κυρίως νεαρούς στη διάθεσή του για να χρησιμοποιήσει στο «Τάσος Μάρκου», οι οποίοι έχουν δείξει πως έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους...

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η ΑΕΖ έχει μόνο μία νίκη στο πρωτάθλημα και αυτή μόλις την πρώτη αγωνιστική, όταν είχε κερδίσει τον Εθνικό στο «Αμμόχωστος». Το Σάββατο, με αντίπαλο την ήδη υποβιβασμένη και μαθηματικά Αναγέννηση, η ομάδα του Ζακακίου θα κτυπήσει τα ρέστα της για να κερδίσει και υπό προϋποθέσεις να ελπίζει πως θα αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό.

Δύσκολη η προσπάθειά της, καθώς η ομάδα της Δερύνειας παλεύει όλα τα παιχνίδια της και οι παίκτες που χρησιμοποιηεί έχουν κίνητρό τους να αφήσουν καλές εντυπώσεις. Ωστόσο, στην ΑΕΖ έχουν ένα λόγο παραπάνω για να θέλουν το τρίποντο και να ελπίζουν πως θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στην Α’ Κατηγορία και τους επόμενους δύο μήνες, όσο θα διαρκέσει η β’ φάση του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής Δημήτρης Δημητρίου έχει κυρίως νεαρούς στη διάθεσή του για να χρησιμοποιήσει στο «Τάσος Μάρκου», οι οποίοι έχουν δείξει πως έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους.

ΜΕΣΩΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ