aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΤα πρώτα θετικά μηνύματα

Τα πρώτα θετικά μηνύματα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ασφαλώς είναι πολύ νωρίς για να εξαχθούν απόλυτα συμπεράσματα για την ΑΕΖ. Από τη στιγμή όμως που προέκυψαν κάποια θετικά στοιχεία από τις προπονήσεις και τη φιλική νίκη του περασμένου Σαββάτου επί του Απόλλωνα (2-1), αυτά δεν μπορούν να παραγνωριστούν.

Κατ’ αρχάς, το τεχνικό επιτελείο δηλώνει ευχαριστημένο από την ανταπόκριση των νεοαποκτηθέντων και σχηματίστηκε η άποψη πως το έμψυχο δυναμικό είναι κατά πολύ καλύτερο από αυτό που κέρδισε την άνοδο από τη Β’ Κατηγορία.

Από εκεί και πέρα, οι παράγοντες του συλλόγου είναι ευχαριστημένοι με τη δουλειά που γίνεται. Εννοείται, όμως, πως οι πράσινοι δεν πετούν στα σύννεφα και απλώς ελπίζουν πως οι αρχικές εκτιμήσεις της προετοιμασίας θα τους επιβεβαιώσουν όταν θα έρθει η ώρα των επίσημων υποχρεώσεων.

Ένα άλλο -πρώιμο έστω- συμπέρασμα είναι ότι στο έμψυχο δυναμικό, δεν υπάρχουν μόνο καλοί ποδοσφαιριστές, μα και ηγετικές φυσιογνωμίες. Κάτι που αν επαληθευτεί, θα βοηθήσει πολύ την ομάδα στην προσπάθειά της για παραμονή.

Ποδοσφαιριστές, όπως οι Αουρέλιο, Κρασσάς, Βιγιαφάνιε (πέτυχε το πρώτο γκολ απέναντι στους κυανόλευκους) και Πάγκαλος, αφήνουν πολύ καλές εντυπώσει, ο Παχίπης, που πέτυχε το δεύτερο γκολ, πήγε επίσης καλά, ενώ καλή παρουσία είχαν οι Σάσι και Σιμονζί.

Όσο για την προσπάθεια για ενίσχυση, δεδομένη θεωρείται η απόκτηση του τερματοφύλακα Ματέους Ταουντούλ. Ο Πολωνός και ο Άθως Χρυσοστόμου θα αποτελέσουν τις βασικές επιλογές στη θέση κάτω από τα δοκάρια. Το επόμενο φιλικό που θα δώσει η ομάδα του Ζακακίου, θα είναι απέναντι στον Ερμή. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο στο «Αμμόχωστος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ