aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΣεζόν – πρόκληση για τον Μαμμίδη

Σεζόν – πρόκληση για τον Μαμμίδη

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Ανδρέας Μαμμίδης θα συνεχίσει για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στην ΑΕΖ, η οποία έχει ιδιαίτερη σημασία γι’ αυτόν. Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός άρχισε την καριέρα του στον Απόλλωνα, ωστόσο δεν μπόρεσε να καθιερωθεί και δοκίμασε αλλού την τύχη του. Αγωνίστηκε με επιτυχία τρία χρόνια στον Εθνικό Άσσιας, συνέχισε στο Ν&Σ Ερήμης και κατέληξε στην ομάδα του Ζακακίου.

Δύο χρόνια μετά αισθάνεται δικαιωμένος, καθώς επιτεύχθηκε η άνοδος στην Α’ Κατηγορία και θα του δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του. Στη λήξασα σεζόν ήταν ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι διακρίθηκαν στην πορεία της ομάδας και την επίτευξη του στόχου της ανόδου.

Ήταν σεζόν-σταθμός για όλους τους συντελεστές της επιτυχίας, που είδαν την ομάδα να φτάνει εκεί που ήταν δύσκολο να το φανταστούν πριν από μερικά χρόνια. Η συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας αποτελεί πρόκληση, μα και επιβράβευση.

«Είμαστε όλοι χαρούμενοι για ό,τι πετύχαμε, γιατί δεν ήταν και ο πιο απλός στόχος να ανέβουμε κατηγορία. Θα τα δώσουμε όλα για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Προπάντων, να έχουμε μια αξιοπρεπή πορεία. Είμαστε, πάντως, έτοιμοι για τη μεγάλη πρόκληση που θα έχουμε μπροστά μας», δήλωσε στο «Goal» ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός για την επιτυχία της ΑΕΖ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ