aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΠίνουν νερό στ’ όνομά του!

Πίνουν νερό στ’ όνομά του!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Από τον Πλατανιά στην ΑΕΖ. Ο Κώστας Πάγκαλος ήλθε άγνωστος, όμως έκανε με το «καλημέρα» γνωστή την παρουσία του στο πρωτάθλημά μας, φθάνοντας στα πέντε γκολ σε έξι αγωνιστικές.

Στο Ζακάκι πίνουν νερό στ’ όνομά του και περιμένουν πως θα τους χαρίσει κι άλλες όμορφες στιγμές. Στα 31 του χρόνια, ο Πάγκαλος έδειξε πως είναι ένας ικανός επιθετικός. Ο Ελλαδίτης αποκτήθηκε το καλοκαίρι, μετά από εισήγηση του Νικόλα Μαρτίδη και τον δικαιώνει για την επιλογή του. Πρόκειται για επιθετικό που έχει το εύκολο γκολ, κινείται εντός και εκτός της αντίπαλης περιοχής και έχει πολλά χαρίσματα.

Αποτελεί ένα από τα πιο ισχυρά «όπλα» στη φετινή προσπάθεια της ΑΕΖ για παραμονή στην Κατηγορία. Δύσκολο εγχείρημα όμως, αν η απόδοση της ομάδας σταθεροποιηθεί σε καλό επίπεδο, θα αυξήσει κατά πολύ τις πιθανότητες επίτευξης του στόχου της.

Ο Μαρτίδης παραχώρησε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του για το Σαββατοκύριακο και από αύριο θα επαναρχίσουν την προετοιμασία τους για το δύσκολο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, στο Παφιακό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ