aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥ«Πετά» ξανά ο Μαρτίδης

«Πετά» ξανά ο Μαρτίδης

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ταξίδι στην Ελλάδα προκειμένου να παρακολουθήσει σε παιχνίδι της Φούτμπολ Λιγκ κάποιους που έχει ξεχωρίσει ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΖ, Δημήτρης Δημητρίου, θα πραγματοποιήσει αύριο ο προπονητής των πρασίνων Νικόλας Μαρτίδης.

Ο τεχνικός των Ζακακιωτών θα δει αγωνιζόμενους τρεις ποδοσφαιριστές και αν τον ικανοποιήσουν, θα εισηγηθεί στην επιτροπή προγραμματισμού την απόκτησή τους. Πρόκειται για έναν τερματοφύλακα, έναν κεντρικό μέσο και έναν επιθετικό, οι οποίοι είναι στα οικονομικά πλαίσια του συλλόγου.

Οι μετεγγραφικοί στόχοι της ΑΕΖ, πάντως, έχουν αρχίσει να ξεκαθαρίζουν και ο φάκελος του Νικόλα Μαρτίδη είναι συγκεκριμένος με τους παίκτες που έχει στα υπόψη του για τη νέα σεζόν.

Σε ό,τι αφορά στην προετοιμασία και την απόφαση κατά πόσο η ομάδα θα μεταβεί στο εξωτερικό, αυτό θα αποφασιστεί στην αυριανή συνεδρία του Δ.Σ. Το πιο πιθανόν είναι η προετοιμασία να γίνει εξ ολοκλήρου στην Κύπρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ