«Ο τροχός γυρίζει… Τα λέμε!»

Ο Θεόδωρος Κανέτη, εν τη αφορμή της μη συνέχισης της καριέρας του στην ΑΕΖ, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, αποχαιρετάει και ευχαριστεί τους συμπαίκτες του...

Ο Θεόδωρος Κανέτη, εν τη αφορμή της μη συνέχισης της καριέρας του στην ΑΕΖ, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, αποχαιρετάει και ευχαριστεί τους συμπαίκτες του, κάνοντας παράλληλα έναν σύντομο απολογισμό της λήξασας σεζόν.

«Ένας ακόμη κύκλος στην ποδοσφαιρική μου καριέρα κλείνει και θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου στην ΑΕ Ζακακίου για αυτόν τον έναν χρόνο που περάσαμε και τις εμπειρίες που ζήσαμε. Μια σεζόν δύσκολη, απαιτητική αλλά και συνάμα ιστορική για το σωματείο. Γράψαμε Ιστορία για το σωματείο αλλά και για τον εαυτό μας. Προσωπικά έδωσα τα πάντα για την υλοποίηση του ονείρου και φεύγω με αξιοπρέπεια και με το κεφάλι ψηλά», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Κύπριος αμυντικός και καταλήγει:

«Ο καθρέφτης της ποιότητας και της συνεισφοράς του καθενός είναι το γήπεδο και καλύτερος κριτής τα αποτελέσματα. Η ζωή συνεχίζεται και θέλω να ευχηθώ σε όλους τα καλύτερα και καλές επιτυχίες! Ο τροχός γυρίζει… Τα λέμε!».