aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΜε προϋπολογισμό 120.000 ευρώ

Με προϋπολογισμό 120.000 ευρώ

Την ερχόμενη εβδομάδα, όπως όλα δείχνουν, θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το σκηνικό στην ΑΕΖ. Γίνεται μια αποτίμηση της πορείας της ομάδας και όλα είναι ανοικτά. Οι διοικούντες θα επικεντρωθούν στον προγραμματισμό της νέας περιόδου, με έναν προϋπολογισμό που δεν υπερβεί τις 120.000 ευρώ. Θα είναι πολύ χαμηλός και με αυτόν θα πορευτούν.

Πέραν των τηλεοπτικών δικαιωμάτων δεν υπήρξαν άλλα μεγάλα έσοδα και μάλλον είχε χασούρα από κάθε άποψη η συμμετοχή στην Α’ κατηγορία. Θα τεθεί επί τάπητος και το θέμα προπονητή, αφού όλα θα ξεκινήσουν από εκεί. Αφού αποφασιστεί ποιος θα είναι ο προπονητής, θα αρχίσει και το κοσκίνισμα των ποδοσφαιριστών. Ο Δημήτρης Δημητρίου είναι ο επικρατέστερος, αλλά τίποτε δεν μπορεί να λεχθεί με σιγουριά, καθώς ο Κύπριος τεχνικός μελετά και κάποιες άλλες προτάσεις. Η θητεία, υπό τις συνθήκες που εργάστηκε κρίνεται ως πετυχημένη και με τη σοβαρότητά του έδειξε πως μπορεί να κάνει σωστή δουλειά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ