aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΉττα με χρήσιμα συμπεράσματα

Ήττα με χρήσιμα συμπεράσματα

Το φιλικό της ΑΕΖ με την Πάφο ήταν μια καλή ευκαιρία για να δει την κατάσταση των αναπληρωματικών ο Νικόλας Μαρτίδης. Η ομάδα του Ζακακίου ηττήθηκε (1-3) στο προχθεσινό φιλικό, όμως έμειναν τα συμπεράσματα που ήθελε να εξαγάγει για ορισμένους ποδοσφαιριστές ο τεχνικός της νεοφώτιστης ομάδας.

Η προσοχή είναι φυσικά στραμμένη στη συνέχεια και στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Απόλλωνα. Οι Ζακακιώτες, σε αντίθεση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια με τον Εθνικό (3-1) και την Καρμιώτισσα (0-0), θα δοκιμαστούν σκληρά, καθώς αυτό θα είναι το πρώτο τους παιχνίδι στο πρωτάθλημα με αντίπαλο που διεκδικεί τίτλο και θεωρείται ως ένα από τα φαβορί.

Εν τω μεταξύ, η ΑΕΖ ζήτησε από την ΚΟΠ να αγωνιστεί στο Τσίρειο στον επόμενο εντός έδρας αγώνα της με τον Απόλλωνα, κάτι που είναι δύσκολο να εγκριθεί, καθώς η προκήρυξη του πρωταθλήματος δεν το επιτρέπει.

Τον περασμένο Μάιο είχε αποφασιστεί πως μόνο δύο ομάδες μπορούν να αγωνίζονται στο κάθε γήπεδο, με εξαίρεση το Τσίρειο στο οποίο συνυπάρχουν τρεις, η ΑΕΛ, ο Άρης και ο Απόλλων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ