Ήττα με χρήσιμα συμπεράσματα


Το φιλικό της ΑΕΖ με την Πάφο ήταν μια καλή ευκαιρία για να δει την κατάσταση των αναπληρωματικών ο Νικόλας Μαρτίδης. Η ομάδα του Ζακακίου ηττήθηκε (1-3) στο προχθεσινό φιλικό, όμως έμειναν τα συμπεράσματα που ήθελε να εξαγάγει για ορισμένους ποδοσφαιριστές ο τεχνικός της νεοφώτιστης ομάδας.

Η προσοχή είναι φυσικά στραμμένη στη συνέχεια και στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Απόλλωνα. Οι Ζακακιώτες, σε αντίθεση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια με τον Εθνικό (3-1) και την Καρμιώτισσα (0-0), θα δοκιμαστούν σκληρά, καθώς αυτό θα είναι το πρώτο τους παιχνίδι στο πρωτάθλημα με αντίπαλο που διεκδικεί τίτλο και θεωρείται ως ένα από τα φαβορί.

Εν τω μεταξύ, η ΑΕΖ ζήτησε από την ΚΟΠ να αγωνιστεί στο Τσίρειο στον επόμενο εντός έδρας αγώνα της με τον Απόλλωνα, κάτι που είναι δύσκολο να εγκριθεί, καθώς η προκήρυξη του πρωταθλήματος δεν το επιτρέπει.

Τον περασμένο Μάιο είχε αποφασιστεί πως μόνο δύο ομάδες μπορούν να αγωνίζονται στο κάθε γήπεδο, με εξαίρεση το Τσίρειο στο οποίο συνυπάρχουν τρεις, η ΑΕΛ, ο Άρης και ο Απόλλων.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ