aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΕπικίνδυνη αποστολή για την ΑΕΖ

Επικίνδυνη αποστολή για την ΑΕΖ

Το σημερινό παιχνίδι με την πρωτοπόρο ΑΕΚ είναι εξαιρετικά δύσκολο για την ΑΕΖ, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα υψώσει λευκή σημαία. Η αποστολή της θα είναι δύσκολη, αλλά είναι αποφασισμένη να παλέψει απέναντι στην ομάδα της Λάρνακας.

Οι νεοφώτιστοι δεν έχουν κερδίσει ακόμη βαθμό στο Παφιακό, όμως νιώθουν πως κάποια στιγμή πρέπει να κάνουν μιαν αρχή. Ο Νικόλας Μαρτίδης γνωρίζει την ΑΕΚ και έχει καταστρώσει το πλάνο του για να την παγιδεύσει.

Περιμένει πολλά από τους αμυντικούς και τους μέσους της ομάδας του και ελπίζει πως δεν θα υποπέσουν στα λάθη των προηγούμενων αγώνων, αλλά θα ανακόψουν την ξέφρενη και αήττητη πορεία της ΑΕΚ.

Μπήκε στα πολύ δύσκολα η ΑΕΖ. Θα πρέπει να καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για να κερδίσει βαθμούς στα επόμενα παιχνίδια. Μετά το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ (1-4), αντιμετωπίζει σήμερα την ΑΕΚ και ακολουθούν τα παιχνίδια με την ΑΕΛ (Τσίρειο), Ομόνοια (Παφιακό) και Ερμή («Αντώνης Παπαδόπουλος»).

Είναι ένα πρόγραμμα-Γολγοθάς για τους νεοφώτιστους, όμως είναι υποχρεωμένοι να το περάσουν και να δώσουν το άπαν των δυνάμεών τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ