Αμυντική ενίσχυση από τον Απόλλωνα (pic)


Η συνεργασία του Απόλλωνα με την ΑΕΖ, σε επίπεδο δανεισμού νεαρών ποδοσφαιριστών, θα συνεχιστεί για τρίτη σερί σεζόν. Η παραχώρηση παικτών από τους κυανόλευκους στην ομάδα του Ζακακίου, ώστε να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους, χαρακτηρίστηκε από τις δύο πλευρές ως ωφέλιμη εκατέρωθεν.

Από την πλευρά της, η νεοφώτιστη ομάδα στην Α’ Κατηγορία θα εμπλουτίσει το ρόστερ της με ποδοσφαιριστές διψασμένους για διάκριση. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται η απόκτηση του 19χρονου Χρίστου Αντωνίου, ο οποίος αγωνίζεται ως δεξιός μπακ και θεωρείται πολύ εξελίξιμος ποδοσφαιριστής.

Ο Αντωνίου, ο οποίος έκανε σπουδαίες εμφανίσεις τη σεζόν που πέρασε αγωνιζόμενος με την εφηβική ομάδα του Απόλλωνα, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα του Ζακακίου.

CYTAVISION - Live Sports

Οι μετεγγραφικές κινήσεις συνεχίζονται. Αυτή την εβδομάδα, θα ξεκαθαρίσουν άλλες δυο ή τρεις περιπτώσεις που ενδιαφέρουν τον προπονητή Νικόλα Μαρτίδη. Οι προσθήκες θα συνεχιστούν και ο επόμενος στόχος είναι η απόκτηση τερματοφύλακα ο οποίος έμεινε ελεύθερος από ομάδα της Α’ Κατηγορίας.

christos antwniou