aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑδιαπραγμάτευτος στόχος η νίκη κόντρα στην Αγία Νάπα

Αδιαπραγμάτευτος στόχος η νίκη κόντρα στην Αγία Νάπα

Στο παιχνίδι με την Αγία Νάπα αναφέρεται η διοίκηση της Ξυλοτύμβου, με ανάρτησή της στη σελίδα της στο Facebook.

Αναλυτικά:

«Την ερχόμενη Κυριακή 17 Δεκεμβρίου και ώρα 1430 υποδεχόμαστε στο Στάδιο του Εθνικού Άχνας την ΑΟΑΝ Αγίας Νάπας. Είναι το τελευταίο επίσημο μας παιχνίδι για το 2017 και ο κόσμος της Ξυλοτύμπου καλείται για ακόμα μια φορά να αποδείξει ότι είναι κοντά στην ομάδα της Κοινότητας του και της παρέχει πλήρη στήριξη.

Πάμε στο παιχνίδι της Κυριακής με μοναδικό και αδιαπραγμάτευτο στόχο τη νίκη. Μια νίκη που αν έρθει θα μας βοηθήσει στα μέγιστα ώστε να υλοποιήσουμε τον μεγάλο μας στόχο, που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην Β’ Κατηγορία. Έχουμε γνώση των δυσκολιών που θα αντιμετωπίσουμε, σεβόμαστε τον αντίπαλο μας αλλά ταυτόχρονα πιστεύουμε στους ποδοσφαιριστές και την τεχνική μας ηγεσία ότι μπορούν να νικήσουν αυτό τον αγώνα.

Πάμε όλοι μαζί να κλείσουμε νικηφόρα το 2017. Στηρίζουμε δυναμικά, με υπομονή και πάντοτε σε αθλητοπρεπή πλάισια την ομάδα της κοινότητας μας. Όλοι μαζί ενωμένοι, προχωράμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ