Ο Αδόρνο το έχει βάλει σκοπό

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ


Στο 71ο λεπτό της αναμέτρησης του περασμένου Σαββάτου, ο Άλντο Αδόρνο πέτυχε το γκολ της τιμής για τη Νέα Σαλαμίνα (1-4) και άκουσε το χειροκρότημα των φίλων του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι δεν τον ξεχνούν.

Ο Παραγουανός στράικερ ήταν από τους μαχητικούς ποδοσφαιριστές των ερυθρολεύκων στο ΓΣΠ, σε ένα παιχνίδι που έτσι κι αλλιώς φάνταζε… τελειωμένο από τα πρώτα στάδιά του.

Ασφαλώς, δεν είχε κάτι εναντίον της πρώην ομάδας του, μα αγωνίστηκε με πάθος για προσωπικό όφελος. Ανήκει βλέπετε στο γκρουπ των παικτών που δεν ειδοποιήθηκαν για συζητήσεις, σχετικά με την ανανέωση συνεργασίας.

Συνεπώς, ακόμα και αν δεν αναστρέψει το κλίμα, πείθοντας τον Μάκη Παπαϊωάννου ότι δικαιούται νέο συμβόλαιο, θέλει να βελτιώσει τα στατιστικά του και την εικόνα του, προσδοκώντας ότι θα προσελκύσει το ενδιαφέρον άλλης ομάδας για να συνεχίσει την καριέρα του.

Επομένως, έχει κάθε λόγο να ελπίζει ότι στα εναπομείναντα τέσσερα παιχνίδια του α’ γκρουπ, θα του δοθεί ικανοποιητικός χρόνος συμμετοχής από τον Γιαν ντε Γιόνγκε, για να προσπαθήσει να πετύχει τον στόχο του.

ΜΕΣΩΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΛΑΝΙΔΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ