aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΜαζί στο «Αμμόχωστος» Νεαγκόε-Κωνσταντίνου

Μαζί στο «Αμμόχωστος» Νεαγκόε-Κωνσταντίνου

Το παρών του στο «Αμμόχωστος» έδωσε ο Ρουμάνος τεχνικός Εουγκέν Νεαγκόε, ο οποίος παρακολούθησε την αναμέτρηση ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και στον Απόλλωνα, μαζί με τον αρχηγό του ποδοσφαιρικού τμήματος ων ερυθρόλευκων Γιώργο Κωνσταντίνου.

Ο Νεαγκόε συγκαταλέγεται στο short list με τους ξένους προπονητές που είναι υποψήφιοι για την ανάληψη της τεχνικής της βαρωσιώτικης ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, θεωρείται ως φαβορί μέχρι στιγμής και εντός των ημερών θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι αυτός το νέο αφεντικό των ερυθρόλευκων.

Δεν αποκλείεται να έλθουν κι άλλοι προπονητές στην Κύπρο για συζητήσεις, κάτι που συνέβη και στην περσινή σεζόν. Πάντως, παράγοντες του συλλόγου προτιμούν κάποιον, ο οποίος θα είναι μεν ξένος, θα γνωρίζει δε την πραγματικότητα του κυπριακού πρωταθλήματος.Μαζί στο «Αμμόχωστος» Νεαγκόε-Κωνσταντίνου

Σύντομα θα διευθετηθεί το ραντεβού του Παπαϊωάννου με το διοικητικό συμβούλιο, με στόχο να συζητηθεί το θέμα και να παρθεί η απόφαση. Στόχος είναι να υπάρξει συμφωνία με τον διάδοχο του Γιαν ντε Γιόνγκε πριν από το Πάσχα.

Στη φωτογραφία διακρίνεται και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν ατζέντης Γιαννάκης Βασιλείου.

 

 

 

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ