aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Το report του αγώνα με την Πάφο (vid)

Στο παιχνίδι κυπέλλου με την Πάφο αναφέρεται η ΕΝΠ με ανάρτησή της στη σελίδα της στο Facebook.

Αναλυτικά:

«Δεν τα κατάφερε τελικά η ομάδα μας, παρά τη φιλότιμη προσπάθεια. Το κακό ξεκίνημα και τα αμυντικά λάθη, έφεραν την ομάδα μας πολύ νωρίς πίσω στο σκορ. Στο β’ ημίχρονο η εικόνα βελτιώθηκε αισθητά, κάτι στο οποίο συνέτεινε και η αποβολή παίκτη της γηπεδούχου ομάδας. Ας μη γελιώμαστε όμως, η πρόκριση ίσως να χάθηκε στα τελευταία λεπτά του πρώτου αγώνα. Πολύ διαφορετικά θα ήταν τα δεδομένα με ένα καθαρό 3-0…

Λίγη σημασία έχει όμως, αφού ο μεγάλος στόχος είναι ένας και αδιαπραγμάτευτος και δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο – επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία. Σεβαστήκαμε τον θεσμό του κυπέλου, προσπαθήσαμε, εκμεταλλευτήκαμε τα επιπλέον παιχνίδια για να πάρουν χρόνο ποδοσφαιριστές μας, όμως μένουμε προσηλωμένοι και αφοσιωμένοι στον μεγάλο μας στόχο.

7 ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν στο προηγούμενο παιχνίδι, ήταν ανάμεσα στους 11 του κου Πάους, ενώ χρόνο συμμετοχής πήρε πάλι ο Θεόδωρος Κολοκούδιας.

Επόμενο παιχνίδι με τον Χαλκάνορα το Σάββατο, στο Δάλι στις 3:00μ.μ.

ΕΝΠ: Πέτρου, Γκένοφ, Κοσμά, Σελεστίνο (53’Θ. Κολοκούδιας), Κωνσταντίνου, Οικονόμου (66’Σολάρι), Γ. Κολοκούδιας, Aντωνίου, Μέρτακκας, Τσούρτσουριτς (83’Κουμής), Παπαγεωργίου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ