aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥΣίριαλ το θέμα της έδρας του τελικού, θέλουν ΓΣΖ!

Σίριαλ το θέμα της έδρας του τελικού, θέλουν ΓΣΖ!

Δεν βγήκε «άσπρος καπνός» από τη σύσκεψη για εξεύρεση της πιο κατάλληλης λύσης για διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου της 18ης Μαϊου και έτσι το θέμα θα τεθεί το ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ.

Πάντως, οι διοικήσεις του Απόλλωνα και της Ομόνοιας, εξέφρασαν την επιθυμία όπως ο τελικός διεξαχθεί στο ΓΣΖ, έστω και με μειωμένα εισιτήρια για λόγους ασφαλείας και πλέον

Στη σημερινή σύσκεψη στην παρουσία προέδρων και εκπροσώπων των διαγωνιζομένων ομάδων έγινε ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις από το γενικό διευθυντή της ΚΟΠ Ανθούλη Μυλωνά και νεότερα θα προκύψουν μετά από τη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας.

«Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία που προκλήθηκε. Μετά την επιστολή της αστυνομίας όπου έγιναν γνωστές οι θέσεις της για διεξαγωγή του τελικού στο Στάδιο ΓΣΖ, το θέμα θα τεθεί ενώπιον της σημερινής συνεδρίας του Διοικητικού Συμβουλίου και από τη στιγμή που υπάρχει και η πίεση του χρόνου, πολύ πιθανόν αύριο να γίνει νέα σύσκεψη», ανέφερε ο Γενικός Διευθυντής της ΚΟΠ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ