Όλα τα ‘χε η Μαριορή το κύπελλο της έλειπε

Εκτός των άλλων βρίσκεται και σε αναζήτηση προπονητή...


Η ήττα από τον Άρη, στο Μακάρειο, έριξε τη Δόξα στο κανναβάτσο, με την προσφυγική ομάδα να είναι με τα «οξυγόνα», στη μάχη που δίνει για τη σωτηρία της. Ο αγώνας της Κυριακής, με την Καρμιώτισσα στο ΓΣΖ, μοιάζει με την τελευταία ευκαιρία για την ομάδα της Κατωκοπιάς. Αν καταφέρει να πάρει τη νίκη «πιάνει» την ομάδα των Πολεμιδιών στους 34 βαθμούς και τα πάντα θα κριθούν στις τελευταίες δύο αγωνιστικές για τις δύο ομάδες.

Σε αντίθετη περίπτωση, ακόμα και με ισοπαλία, δύσκολα θα μπορέσει ν’αλλάξει τη μοίρα της για να ανανεώσει το ραντεβού της στη μεγάλη κατηγορία. Πέραν των πιο πάνω, η Δόξα βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά την αποχώρηση του Σάββα Πουρσαϊτίδη από τον πάγκο της ομάδας, με τα πράγματα να γίνονται εξαιρετικά δύσκολα. Οπόταν πού μυαλό για τον σημερινό επαναληπτικό με τον ΑΠΟΕΛ, που εκτός των άλλων έχουν στην πλάτη τους και την ήττα του πρώτου αγώνα στο Μακάρειο.

Παράγοντες και ποδοσφαιριστές παραδέκτηκαν πως το μυαλό τους είναι στην προσπάθεια που κάνουν για τη σωτηρία και όχι στο κύπελλο και λίγο πολύ τα ίδια ισχύουν και για το σημερινό παιχνίδι. Όσο για την ενδεκάδα με την οποία θα κατέβει, μόνο ένας μάντης θα μπορούσε να την προβλέψει, αφού η Δόξα θα πάει στο παιχνίδι με υπηρεσιακό προπονητή, τον Ματθαίο Πιππία, αφού μέχρι αργά το βράδυ δεν είχε βγει άσπρος καπνός αν στον πάγκο της ομάδας θα καθίσει ο Λούκας Χατζηλούκας.

ΜΕΣΩΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ