aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Με στόχο το βήμα πρόκρισης

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Coca – Cola θέλουν να κάνουν σήμερα το Παραλίμνι και η Πάφος FC, που κοντράρονται στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τη Β’ Φάση. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο «Τάσος Μάρκου» και θ’ αρχίσει στις 17:00 (Cytavision 3 & Active). Για τους βυσσινί είναι το δεύτερο παιχνίδι στον θεσμό, αφού είχε προηγηθεί το μονό με αντίπαλο την Αλκή όπου πήραν την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι, ενώ οι γαλάζιοι ρίχνονται για πρώτη φορά στις μονομαχίες του Κυπέλλου.

Όλοι θέλουν να πάνε όσο πιο μακριά μπορούν τη… βαλίτσα, γι’ αυτό αναμένεται να γίνουν δύο δυνατοί αγώνες και δεν αποκλείεται η πρόκριση να κριθεί στο δεύτερο ματς. Φαβορί θεωρούνται οι Παφίτες αφού διαθέτουν ρόστερ Α’ Κατηγορίας, όμως οι Παραλιμνίτες έχουν φτιάξει μια σκληροτράχηλη ομάδα, ικανή να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για τον επόμενο γύρο. Σήμερα, τόσο το Παραλίμνι όσο και η Πάφος FC θα κυνηγήσουν εκείνο το αποτέλεσμα που θα τους δίνει το προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού αγώνα, που θα γίνει σε έναν περίπου μήνα (21/2).

Ο προπονητής των γηπεδούχων Αντρέ Πάους και ο κόουτς των φιλοξενούμενων Λούκα Έλσνερ δεν αποκλείεται να διαφοροποιήσουν κάπως την ενδεκάδα και τον σχηματισμό, σε σχέση με τα παιχνίδια πρωταθλήματος. Εισιτήρια για το παιχνίδι θα πωλούνται στα ταμεία του σταδίου προς 15 ευρώ το κανονικό, 10 ευρώ το μαθητικό και 1 ευρώ το παιδικό, ενώ ισχύουν οι κάρτες διαρκείας για τους οπαδούς των γηπεδούχων. Οι φίλοι της φιλοξενούμενης ομάδας θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από την ανατολική εξέδρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ