Η ψυχάρα, το τραβηγμένο πέναλτι και η αυστηρή «πράσινη» αποβολή

Το πρόσωπο, η φάση και η διαιτησία του Απόλλων-Ομόνοια...

Στον επαναληπτικό με την Ομόνοια, ο Άλεξ ντα Σίλβα ήταν η ψυχή της ομάδας του. Πέτυχε το δεύτερο γκολ του Απόλλωνα και γενικά ήταν και πάλι ηγετική φυσιογνωμία στον μεσοεπιθετικό χώρο.

Συνεχίζει τις πολύ σπουδαίες εμφανίσεις και ξεχωρίζει για τη ζωντάνια και το εξαιρετικό του παιχνίδι. Κρατά περίτεχνα την μπάλα και μοιράζει παιχνίδι, ενώ είναι πηγή κινδύνου για την αντίπαλη εστία.

Με το τρίτο γκολ από τον Πέδρο στο 68ο λεπτό έλαβε τέλος η παράσταση στο Τσίρειο. Οι οπαδοί της Ομόνοιας δεν πίστευαν πως η ομάδα τους θα έφτανε στην ανατροπή και πήραν τον νόμο στα χέρια τους. Αποφάσισαν με τις ενέργειές τους, τη ρίψη αντικειμένων, βεγγαλικών και καπνογόνων, να διακόψουν τον αγώνα και το πέτυχαν.

Όσον αφορά στη διαιτησία, ήταν τραβηγμένο το πέναλτι που έδωσε ο Τράττος στο πέσιμο του Κλέιτον. Ο Ρομπέρζ ακουμπά τα χέρια του στην πλάτη του Βραζιλιάνου, που έπεσε πολύ εύκολα. Από τη στιγμή που καταλόγισε το πέναλτι σωστά απέβαλε τον αμυντικό του Απόλλωνα. Λανθασμένη κρίνεται η αποβολή του Παναγιώτου που ανέτρεψε τον Ντα Σίλβα αφού υπήρχαν κι άλλοι αμυντικοί κοντά στη φάση.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ