aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΧαρούμενος για τον πρώτο του τελικό ο Κρίστιανσεν

Χαρούμενος για τον πρώτο του τελικό ο Κρίστιανσεν

Ο Τόμας Κρίστιανσεν μετά την νίκη της ομάδας του ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Δόξα με 5-0 ανέφερε ότι  είναι ικανοποιημένος από τους ποδοδφαιριστές του, ενώ είναι χαρούμενος που θα αγωνιστεί στον πρώτο τελικό στην καριέρα του.

Οι δηλώσεις του:

«Κάναμε το παιχνίδι που έπρεπε, ένα σοβαρό παιχνίδι απέναντι στην Δόξα. Θέλαμε να αποφύγουμε την οποιαδήποτε έκπληξη, περίμενα από τους ποδοσφαιριστές μου να αντιμετωπίσουν το παιχνίδι σοβαρά, είμαι πολύ ικανοποιημένος από όλους ακόμη και τις αλλαγές. Ήταν σημαντικό να δούμε και ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν πολύ μέχρι στιγμής και έδειξαν ότι δίκαια βρίσκονται στο ρόστερ και έχουν τις δυνατότητες να πάρουν κι’ άλλες ευκαιρίες. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον πρώτο τελικό στην καριέρα μου. Αφού το πετύχαμε αυτό πρέπει να προετοιμαστούμε για τον επόμενο τελικό απέναντι στην ΑΕΚ. Θέλω όλους τους οπαδούς μας να βρεθούν στο γήπεδο και να στηρίξουν την ομάδα. Ήταν μια μακριά σεζόν και μέχρι τώρα πολύ καλή που γράψαμε ιστορία στην Ευρώπη, είμαστε στον τελικό του κυπέλλου και τώρα την Κυριακή έχουμε την ευκαιρία να πετύχουμε κάτι πολύ μεγάλο. Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι και αυτή είναι η ευχή μου για την Κυριακή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ