aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑυγουστή: «Να το διασκεδάσουμε μέχρι το πρωί»

Αυγουστή: «Να το διασκεδάσουμε μέχρι το πρωί»

Ο προπονητής του Απόλλωνα Σωφρόνης Αυγουστή τόνισε μετά το τέλος του τελικού πως οι παίκτες του άξιζαν αυτό το τρόπαιο και πρέπει να το χαρούν που το κατέκτησαν.

Για την κατάκτηση του κυπέλλου: «Ήταν πολύ σημαντικός τίτλος, ήρθε με δέκα παίκτες και στο σπίτι του ΑΠΟΕΛ. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες. Κάποια πράγματα θα τα βελτιώσω, αλλά το χαρακτήρα μου δεν θα τον αλλάξω. Δε θα μου βγει. Θέλω να ζω το παιχνίδι με τους παίκτες μου. Σίγουρα θα είμαι σοφότερος. Όταν μου έδωσαν την ευκαιρία, έπρεπε να προχωρήσω. Τα συγχαρητήρια αξίζουν στους παίκτες μου, όταν έχεις καλά όπλα πρέπει εσύ να τα καθοδηγήσεις. Πρέπει να το χαρούμε απόψε, να το διασκεδάσουμε ως το πρωί και από αύριο δουλειά».

Για τη νέα σεζόν: «Πρέπει να κάνουμε και εμείς το βήμα που έκανε ο ΑΠΟΕΛ. Να ξαναμπούμε στους ομίλους και να πάμε για το πρωτάθλημα. Θα χρειαστούμε λίγες, αλλά ποιοτικές προσθήκες».

Για τον κόσμο: «Αυτός είναι ο κόσμος που θέλαμε. Ήρθαν, μας στήριξαν και τους ευχαριστούμε. Καλή διασκέδαση απόψε μέχρι πρωίας. Εμείς πρέπει να φέρουμε ξανά τον κόσμο στα γήπεδα για να απολαμβάνουν ποδόσφαιρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ