«Καρυδάτη» και βαρβάτη, όπως παλιά!

ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ


Δεν ήταν μόνο οι τρεις βαθμοί και η αναρρίχηση στην 3η θέση, αλλά ο τρόπος που αυτοί ήρθαν.

Νίκες σημαντικές στη φετινή σεζόν έκανε και πιθανόν να κάνει ξανά η Ομόνοια, αλλά σαν και αυτή που πέτυχε χθες στο Τσίρειο απέναντι στον Απόλλωνα πάει καιρό να χαρίσει στον κόσμο της.

Επιβλητική από το 13′ (λεπτό που δέχθηκε το γκολ) μέχρι το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, έφτιαξε ένα σωρό ευκαιρίες, είχε την υπεροχή με το μέρος της (συντρηπτικά) και όχι μόνο κέρδισε, αλλά το έκανε και με ανατροπή του σκορ.

Γεγονός σημαντικό για μία ομάδα που σπανίως ως καθόλου δεν μπορούσε να φέρει… τούμπα ένα παιχνίδι που άρχιζε στραβά και κυρίως αν αυτό ήταν ντέρμπι και μάλιστα εκτός έδρας.

Οι αλλαγές του Βλάνταν Μιλόγεβιτς δούλεψαν 100%, η αλλαγή συστήματος στο τελυταίο 25λεπτό (το γύρισε σε 4-4-2 μετά την είσοδο του Μπεμπέ) βοήθησε πολύ, αλλά το πιο σημαντικό από όλα ήταν το πάθος και η θέληση των ποδοσφαιριστών.

Σε διάστημα 12 λεπτών έφεραν το ματς στα μέτρα τους, έστειλαν τον κόσμο τους –που δεν σταμάτησε λεπτό να τους σπρώχνει στην ανατροπή- στα ουράνια και η κίνηση τους στο τέλος του αγώνα να κατευθυνθούν προς το μέρος τους έβγαλε στοιχεία που τόσο έλειψαν από το «τριφύλλι».

Όχι, χθες η Ομόνοια δεν κέρδισε κάποιον τίτλο, ούτε ανέβηκε στην κορυφή. Ίσως, όμως, να κέρδισε πολύ περισσότερα. Κυρίως την εμπιστοσύνη των φίλων της, που είδαν ξανά, μετά από καιρό, μία ομάδα «καρυδάτη» και βαρβάτη, όπως παλιά, να μην δέχεται με τίποτα να χάσει!

ΜΕΣΩ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΖΕΪΔΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ