Ξυλοτύμπου: «Απλά χάθηκε μια μάχη, συνεχίζουμε»

Μέσω ανάρτησής της στο Facebook, η διοίκηση του ΠΟ Ξυλοτύμπου αναφέρεται στην ήττα της περασμένης Κυριακής από την ΕΝΥ/Διγενής Ύψωνα.

Αναλυτικά:

«Την δεύτερη μας ήττα γνωρίσαμε την περασμένη Κυριακή από την ομάδα του ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα στο Ακρωτήρι, με 1-0. Σε ένα αγώνα που δεν αξίζαμε να ηττηθούμε ο αντίπαλος μας κατάφερε να σκοράρει λίγο πριν το ημίχρονο και παρ’ όλες τις φιλότιμες προσπάθειες μας το δεύτερο ημίχρονο όπου χάσαμε σημαντικές ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε δεν τα καταφέραμε.

Σίγουρα οι απουσίες κάποιων ποδοσφαιριστών μας δεν μπορεί να θεωρηθεί ως δικαιολογία αλλά σίγουρα δεν μπορεί να αγνοηθεί. Παραμένουμε σταθερά μόνοι στην κορυφή και γνωρίζουμε ότι η συνέχεια θα είναι δύσκολη. Για μας χάθηκε μια μάχη και ο απολογισμός θα γίνει στο τέλος.

Επόμενος αντίπαλος στην έδρα μας, το ερχόμενο Σάββατο στις 15:00, ο φιλόδοξος Διγενής Μόρφου που για δικούς του σκοπούς θα κυνηγήσει τη νίκη. Εμείς θέλουμε να επιστρέψουμε άμεσα στις επιτυχίες ώστε να είμαστε πολύ πιο κοντά στους αρχικούς μας στόχους.

Οπαδέ, φίλαθλε και φίλε της Ξυλοτύμβου το Σάββατο δεν έχεις άλλη επιλογή, το Σάββατο έχεις καθήκον και υποχρέωση να είσαι δίπλα από την ομάδα σου. Την ομάδα της κοινότητας σου που γράφει ιστορία. Γίνε και εσύ μέρος αυτής της ιστορίας. Στήριξε την ομάδα ΜΑΣ, να φτάσει στη νίκη, γιατί πραγματικά το αξίζει».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ