aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Συναρπαστική η πρεμιέρα

Η δύναμη της έδρας κυριάρχησε στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας, κατά την οποία σε έξι αγώνες επικράτησαν οι γηπεδούχοι. Είναι χαρακτηριστικό πως ο απολογισμός δεν κατέγραψε νίκη για τους φιλοξενούμενους και στους άλλους δύο αγώνες εμφανίστηκε το σημείο της ισοπαλίας. Σε τρεις από τους οκτώ αγώνες της πρεμιέρας είχαμε συναρπαστικό φινάλε και οι νικητές αναδείχτηκαν στην καθυστέρηση.

Στο 90ό λεπτό νίκησε η Αμαθούς Αγίου Τύχωνα την ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου (2-1), η Ομόνοια Ψευδά τον Χαλκάνορα (3-2) και η Ολυμπιάδα Λυμπιών την Πέγεια (2-1). Επίσης στην καθυστέρηση του γειτονικού ντέρμπι Ορμήδεια – Ξυλοτύμπου σκόραραν και οι δύο ομάδες και διαμορφώθηκε το 2-2. Θετικό ξεκίνημα για τις νεοφώτιστες ομάδες με δύο νίκες (Ομόνοια Ψευδά, Αμαθούς) και με μια ισοπαλία του Κούρρη Ερήμη με την ΕΝΥ Διγενή (0-0). Στα άλλα παιχνίδια, η ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς νίκησε με 2-0 τον Εθνικό Λατσιών, ο Αχυρώνας Λιοπετρίου με 4-0 την Ελπίδα Αστρομερίτη και ο Διγενής Ακρίτας Μόρφου με 2-1 τον Εθνικός Άσσιας. Ο απολογισμός της πρεμιέρας κατέγραψε 24 συνολικά τέρματα.

Η επόμενη αγωνιστική περιλαμβάνει τις ακόλουθες αναμετρήσεις: Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου: Πέγεια 2014-Κούρρης, Ελπίδα Αστρομερίτη-Ολυμπιάς Λυμπιών, Χαλκάνωρ Ιδαλίου-Αχυρώνας Λιοπετρίου, Εθνικός Λατσιών-Ομόνοια Ψευδά, Ξυλοτύμπου 2006-ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς, ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου-Π.Ο. Ορμήδειας, Διγενής Ακρίτας Μόρφου, Αμαθούς Αγίου Τύχωνα. Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου: Εθνικός Άσσιας-ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα. Όλα τα παιχνίδια θα αρχίσουν στις 16:00.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ