aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ«Πήραμε λιγότερα απ’ όσα αξίζαμε»

«Πήραμε λιγότερα απ’ όσα αξίζαμε»

Μέσω της σελίδας Facebook της Ελπίδας Αστρομερίτη, γίνεται αναφορά στην χθεσινή ήττα από τον Αχυρώνα στο Λιοπέτρι, και τονίζεται πως οι κιτρινόμαυροι πήραν λιγότερα απ’ όσα άξιζαν.

Αναλυτικά:

«Σε ένα ισοζυγισμένο παιχνίδι με ένα ημίχρονο για κάθε ομάδα χάσαμε 1-2 στην τελευταία φάση του παιχνιδιού στο 95′ λεπτό με απευθείας χτύπημα φάουλ. Με 3 αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών και από το 75′ λεπτό να παίζουμε ουσιαστικά με 9 παίχτες λόγω 2 ακόμη τραυματισμών δεν είχε και πολλά περιθώρια η τεχνική ηγεσία για διορθωτικές κινήσεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Προηγήθηκε ο Αχυρώνας στο 71′ με πέναλτι. Η ομάδα μας δεν τα έβαλε κάτω και με υπερπροσπάθεια κατάφερε να ισοφαρίσει στο 88′ με τον Ηλία Χρυσοστόμου (το 3ο του γκολ φέτος) μετά από ωραία κάθετη μπαλιά του Ιωάννη Κατσιάμη. Ο Αχυρώνας δεν είχε πει όμως την τελευταία του λέξη και στην τελευταία κυριολεκτικά φάση του παιχνιδιού σκοράρει το 2-1 με απευθείας χτύπημα φάουλ.

Είμαστε πλέον στην 5η αγωνιστική με 4 βαθμούς συγκομιδή. Πιστεύουμε ακράδαντα μετά από όσα έχουμε δει αυτές τις 5 πρώτες αγωνιστικές ότι όλες οι ομάδες είναι λίγο πολύ της ιδίας δυναμικότητας και ότι μπορούμε με πίστη στις δυνάμεις μας να σταθούμε επάξια στην κατηγορία. Ψηλά τα κεφάλια όλοι μας και με σκληρή δουλειά ετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ