aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρελθόν ο Βοσκαρίδης

Στο ψάξιμο για προπονητή βρίσκεται ο Διγενής Ακρίτας Μόρφου, καθώς ανακοινώθηκε λύση συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον Στέφανο Βοσκαρίδη και στο σημερινό ματς με τον Εθνικό Λατσιών, ως υπηρεσιακός θα βρίσκεται στον πάγκο ο βοηθός προπονητή Μιχάλης Ελευθεριάδης.

Αναλυτικά: «Το Δ.Σ. του σωματείου ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας μας με τον προπονητή της ομάδας Στέφανο Βοσκαρίδη. Ευχόμαστε στον Στέφανο καλή συνέχεια στην καριέρα του και τον ευχαριστούμε από καρδιάς για όσα πρόσφερε σε αυτά τα δύο χρόνια που ήταν μαζί μας, είμαστε σίγουροι ότι θα είναι ένας ακόμη Διγενναίος με το βέλος στην καρδιά όπου και αν είναι. Χρέη υπηρεσιακού προπονητή θα εκτελεί μέχρι νεωτέρας ο βοηθός προπονητή Μιχάλης Ελευθεριάδης. Καλούμε αύριο βράδυ (σ.σ. απόψε) Παρασκευή 15/12 στις 18:00 στο Μακάρειο στάδιο όλους τους Διγενναίους για να στηρίξουν την ομάδα στο δύσκολο αγώνα με τον Εθνικό Λατσιών».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ