Ολυμπιάς: Στα πράσινα οι Τσιαούκκας – Κίτσης, επέκτεινε με Καλλή

Συνεχίζεται ο μετεγγραφικός σχεδιασμός για το ρόστερ της νέας περιόδου...


Η διοίκηση της Ολυμπιάδας Λυμπιών ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού αμυντικού Μηνά Τσιαούκκα (κεντρική φωτό), ο οποίος στη λήξασα περίοδο αγωνιζόταν στην ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, του τερματοφύλακα Αντρέα Κίτση από τον ΑΣΙΛ Λύσης και την επέκταση της συνεργασίας της με τον Ανδρέα Καλλή.

«Tο Διοικητικό Συμβούλιο της Oλυμπιάδας Λυμπιών ανακοίνωσε την σύναψη συνεργασίας με τον νεαρό αμυντικό Μηνά Τσιαούκκα που την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στην ΠΑΕΕΚ Κερύνειας. Ευχόμαστε στον Μηνά, καλή ποδοσφαιρική χρονιά και κάθε επιτυχία με την φλόγα στο στήθος», αναφέρει η ανακοίνωση για τον Τσιαούκκα

Η ανακοίνωση για τον Κίτση: «Tο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας ανακοινώνει την σύναψη συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Αντρέα Κίτση (φωτό κάτω αριστερά) που στην περασμένη αγωνιστική χρονιά αγωνιζόταν στην ομάδα του ΑΣΙΛ Λύσης. Ευχόμαστε στον Αντρέα, καλή ποδοσφαιρική χρονιά και κάθε επιτυχία με την φλόγα στο στήθος».

Η ανακοίνωση για τον Καλλή: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας μας με τον μεσοεπιθετικό Αντρέα Καλλή (φωτό κάτω δεξιά). Ο Αντρέας αποκτήθηκε από την ομάδα μας τον περασμένο Ιανουάριο και με τις εμφανίσεις του κέρδισε μια θέση στο ρόστερ της φετινής χρονιάς. Ευχόμαστε στον Αντρέα κάθε επιτυχία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά με την φλόγα στο στήθος».

kitsiskallis

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΠΗΓΗOlimpiasfc.blogspot.com.cy
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ