Ολυμπιάδα Λυμπιών: Εμπειρία και ταλέντο σε πενταπλό κτύπημα

Πρόκειται για τους τερματοφύλακες Παναγιώτη Κυθραιώτη και Ντέγιαν Μίνεφ, τους αμυντικούς Γιώργο Λουκά και Φρεντερίκ Βιστλέικ και τον μεσοεπιθετικό Κυριάκο Πέρο...

Σε πέντε μετεγγραφές προχώρησε η διοίκηση της Ολυμπιάδας Λυμπιών όπως ανακοινώθηκε. Πρόκειται για τους τερματοφύλακες Παναγιώτη Κυθραιώτη και Ντέγιαν Μίνεφ, τους αμυντικούς Γιώργο Λουκά και Φρεντερίκ Βιστλέικ και τον μεσοεπιθετικό Κυριάκο Πέρο.

«Με την προσθήκη αυτών των ποδοσφαιριστών η ομάδα μας αποκτά τόσο εμπειρία, αλλά και ταλέντο και σίγουρα παρουσιάζεται πλήρης σε όλες τις γραμμές. Αυτό που απομένει είναι να βρεθεί η ομοιογένεια κάτι που θα επιτευχθεί μέσα από τις προπονήσεις και τα φιλικά παιχνίδια», αναφέρεται αρχικά στην ανακοίνωση και καταληκτικά τονίζεται:

«Είμαστε σίγουροι ότι όλοι στην ομάδα εργάζονται σκληρά και η Ολυμπιάς θα παρουσιαστεί πανέτοιμη και δυνατή με την έναρξη του πρωταθλήματος. Καλούμε ξανά τον κόσμο να αγκαλιάσει την προσπάθεια μας με την αγορά Εισιτηρίου Διαρκείας αλλά και με την παρουσία του στην Μεγάλη Χορευτική Βραδιά την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου στις 8:30 μ.μ. στην Epavli Venue Club».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ