aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ«Να δώσουμε φτερά στους νεαρούς μας»

«Να δώσουμε φτερά στους νεαρούς μας»

Το Δ.Σ. του Διγενή Ακρίτα Μόρφου καλεί τα μέλη και τους φίλους του να δώσουν βροντερό παρών στον επόμενο αγώνα της ομάδας με την ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς την ερχόμενη Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στο Μακάρειο Στάδιο, στις 18:00 το βράδυ.

Μεταξύ άλλων αναφέρεται σε ανακοίνωση κάλεσμα: «Μετά την συγκινητική παρουσία του κόσμου μας στο πρώτο μας παιχνίδι στο Μακάρειο με το Ακρωτήρι, η βροντερή παρουσία του κόσμου εκ νέου την ερχόμενη Παρασκευή θα δώσει φτερά στους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας για να πετύχουν την πρώτη τους νίκη μετά τις δύο ισοπαλίες στα δύο πρώτα παιχνίδια. Το περασμένο Σάββατο η ομάδα μας ατύχησε να χάσει το τρίποντο με πέναλτι στο 91ο λεπτό και οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας παρουσιάζονται πεισμωμένοι και αποφασισμένοι για το πρώτο τρίποντο της χρονιάς. Όλοι λοιπόν την ερχόμενη Παρασκευή στο Μακάρειο για το πρώτο τρίποντο. Όσο ο Διγενής ζει… η Μόρφου θα μας καρτερεί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ