aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΜε απόλυτη επιτυχία το 42ο φεστιβάλ κολοκασιού

Με απόλυτη επιτυχία το 42ο φεστιβάλ κολοκασιού

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 42ο φεστιβάλ κολοκασιού που διοργάνωσε ο Δήμος Σωτήρας το περασμένο Σαββάτο 09/9 στο Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας. Πέραν των 5.000 χιλιάδων επισκεπτών παρευρέθηκαν και απόλαυσαν διάφορες συνταγές από κολοκάσι με αποκορύφωμα της βραδιάς η Μελίνα Ασλανίδου η οποία διασκέδασε τον κόσμο με τα τραγούδια της.

Μέρος σε αυτό το φεστιβάλ έλαβε και ο Ονήσιλος Σωτήρας ο οποίος για 38 χρόνια ήταν ο κύριος διοργανωτής του φεστιβάλ κολοκασιού. Το Διοικ. Συμβούλιο του Ονήσιλου μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Δήμο Σωτήρας για την μεγάλη και άψογη διοργάνωση, τα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Σωτήρας, τους εθελοντές και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που παρευρέθηκαν δίπλα στον Ονήσιλο και τον βοήθησαν κατά την διάρκεια της βραδιάς.

Οι τυχεροί λαχνοί που κυκλοφόρησαν όπου κερδίζουν ένα αεροβόλο όπλο προσφορά του καταστήματος κυνηγετικών ειδών «Ηλιόνα» στο Παραλίμνι και ένα πίνακα ζωγραφικής προσφορά του καθηγητή κ. Σεργίου είναι οι 1537 και 2940.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ