aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕθνικός Λατσιών: Τριπλό χτύπημα

Εθνικός Λατσιών: Τριπλό χτύπημα

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Εθνικού Λατσιών, προχώρησε στη σύναψη συμφωνίας με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές Ανδρέα Γεωργίου, Χριστόφορο Χριστοδουλίδη και Αλέξη Κούρνη.

Η ανακοίνωση:

“Η στελέχωση της ομάδας μας για την νέα αγωνιστική περίοδο συνεχίζεται πυρετωδώς. Η ομάδα μας ανακοινώνει την επισύναψη συμφωνίας με τους ποφοσφαιριστές Ανδρέα Γεωργίου, Χριστόφορο Χριστοδουλίδη και Αλέξη Κούρνη. Τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές γεμάτη όρεξη και πάθος θα αγωνίζονται με τα χρώματα του Εθνικού.

Ενίσχυση στην άμυνα για την ομάδα μας με τον 21χρόνο Ανδρέα Γεωργίου ο οποίος αγωνιζόταν με επιτυχία στην ομάδα της ΠΑΕΕΚ. Με αρκετές εμπειρίες στην 1η ομάδα θα αποτελέσει σημαντικό εργαλείο στα χέρια του προπονητή μας.

Ενίσχυση και στο κέντρο με τον 19χρόνο Χριστόφορο Χριστοδουλίδη. Ο Χριστόφορος αποτελούσε βασικό στέλεχος την ομάδας του ΑΠΟΕΛ U21. Με προπονήσεις και φιλικές συμμετοχές με την 1η ομάδα καθώς και με ευρωπαικές εμπειρίες στο UEFA Youth League, θα αποτελέσει σημαντικό γρανάζι στη μεσαία γραμμή.

Ο 3ος στην σειρά, ο Αλέξης Κούρνης επιστρέφει στα λημέρια του Εθνικού μετά από 3 χρόνια απουσίας. Με παρουσίες στην ΠΑΕΕΚ και στον Ροτσίδη Μάμμαρι επιστρέφει στην ομάδα μας για να στελεχώσει την επιθετική γραμμή. Ο αριστεροπόδαρος νεαρός αγωνίζεται με ευκολία σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Ευχόμαστε και στους τρεις υγεία και καλές επιτυχίες με τη φανέλλα της ομάδα μας.

Είμαστε βέβαιοι ότι και οι τρεις θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό έτσι ώστε να βοηθήσουν στο μέγιστο την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ