aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔραματική έκκληση από τον πρόεδρο του Διγενή Ακρίτα Μόρφου

Δραματική έκκληση από τον πρόεδρο του Διγενή Ακρίτα Μόρφου

Δραματική έκκληση προς τους Μορφίτες και ειδικότερα στη νεολαία ο πρόεδρος του Διγενή Ακρίτα Μόρφου Σώζος Χαραλαμπίδης, με στόχο να αναγεννηθεί η πολυδιάστατη διαχρονική προσφορά του Σωματείου σε κοινωνικές, πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες.

Αναλυτικά:

«Αγαπητοί μου, το ιστορικό προσφυγικό μας Σωματείο παλεύει κάτω από αντίξοες συνθήκες να επιβιώσει για να παραμείνει ζωντανό και να διαδραματίσει το δικό του χρέος στην προσφυγιά, με το βλέμμα πάντα στραμμένο στην σκλαβωμένη Μόρφου μας. Τα πλείστα μέλη και φίλοι του σκορπίστηκαν σ’ όλη την Κύπρο, και αδυνατούν να συνδράμουν στον αγώνα του, αφού πλείστοι είναι τώρα υπερήλικες, ή δεν υπάρχουν στη ζωή.

Κάνω θερμή έκκληση στους νέους και νέες της νέας γενιάς και τους καλώ όπου κι’ αν βρίσκονται να αφιερώσουν λίγο από το χρόνο τους για να πυκνώσουν το έμψυχο υλικό του σωματείου με στόχο να αναγεννηθεί η πολυδιάστατη διαχρονική προσφορά του Σωματείου σε κοινωνικές, πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες.  Είναι καιρός να βρεθούν νέοι και νέες για να αναλάβουν καθήκοντα και ευθύνες KAI να αποτελέσουν τους δημιουργικούς πυρήνες μιας νέας εποχής.

Καλώ ως εκ τούτου τους νέους και νέες σε ηλικία 20 μέχρι 40 χρόνων, χωρίς να αποκλείονται μικρότεροι ή μεγαλύτεροι, να ανταποκριθούν στην έκκλησή μου και να δηλώσουν “παρόν” σ’ αυτήν την προσπάθεια. Ο θρύλος Διγενής Ακρίτας Μόρφου σας έχει ανάγκη, μην τον αφήσετε να μαραθεί περισσότερο.  Έχουμε χρέος σ’ αυτό το ιστορικό σωματείο να το βοηθήσουμε να ορθοποδήσει και πάλι και να καταγάγει νέους θριάμβους και νέες επιτυχίες σ’ όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων του.

Όσοι λοιπόν επιθυμείτε να μετάσχετε στην αναγέννηση του θρύλου, παρακαλώ τηλεφωνήσετε στο τηλ. 99533662.  Στη συνέχεια θα υπάρξει επικοινωνία μαζί σας για να σας ανακοινωθεί ο τόπος, χρόνος και η ώρα που θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση για να ληφθούν αποφάσεις, για το πώς θα αρχίσει η νέα αυτή προσπάθεια.

Οραματίζομαι εμπλουτισμό του Διοικητικού Συμβουλίου με νέα μέλη και τη δημιουργία επιτροπών που θα αναλάβουν να δημιουργήσουν ένα καλύτερο αύριο για το Σωματείο, αντάξιο του ένδοξου παρελθόντος του. Αφιερώστε λίγο από το χρόνο σας, σας παρακαλώ, για να δώστε νέα πνοή στο θρύλο μας, μέχρι την ευλογημένη μέρα της επιστροφής στην Μόρφου μας και στο Καλλιμάρμαρο οίκημά μας που μας περιμένει εδώ και 43 χρόνια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ