aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Τεστ Νο2 για την Κύπρο

Με προπόνηση στο «Βαζγκέν Σαργκσιάν» του Έρεβαν ολοκληρώθηκε χθες η προετοιμασία της Εθνικής Κύπρου για το σημερινό φιλικό με την Αρμενία. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε στη χθεσινή προπόνηση ο Ντόσα Ζούνιορ λόγω ενοχλήσεων και προτιμήθηκε από την τεχνική ηγεσία να προφυλαχθεί. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 16:00. Το «Βαζγκέν Σαργκσιάν» είναι χωρητικότητας 15.000 θεατών. Πρόκειται για το στάδιο, στο οποίο δίνει όλους τους αγώνες της η Εθνική Αρμενίας.

Ο προπονητής της Εθνικής Κύπρου, Ραν Μπεν Σιμόν, θα έχει την ευκαιρία να δει την ομάδα του να αγωνίζεται σε άλλο ένα εκτός έδρας δυνατό παιχνίδι, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα σε σχέση με κάποια πράγματα που θέλει να περάσει τόσο στην τακτική όσο και στη φιλοσοφία της ομάδας.

Σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης Παρασκευής με τη Γεωργία (0-1) στο Γκόρι, αναμένεται να δοθεί χρόνος είτε από την αρχή είτε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, σε ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν. Αυτοί είναι, πέραν τους αμφίβολους Ζούνιορ, οι Μάριος Αντωνιάδης, Ονησίφορος Ρουσιάς, Ούρκο Πάρντο, Μάριος Στυλιανού, Nεόφυτος Μιχαήλ, Μάριος Στυλιανού, Βασίλης Παπαφώτης και Φάνος Κατελάρης.

Απέναντι στους Γεωργιανούς αγωνίστηκαν σε όλο το 90λεπτο οι Γιωργαλλίδης, Δημητρίου, Mερκής, Λαΐφης και Σωτηρίου. Κάτι που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα επαναληφτεί σήμερα, ώστε να δοθεί περισσότερος χρόνος και σε άλλους ποδοσφαιριστές. Οι άλλοι βασικοί ήταν οι Μαργκάσα, Λαμπάν, Κυριάκου, Χριστοφή και Εφραίμ, ενώ αλλαγή είχαν αγωνιστεί οι Βασιλείου, Φυλακτού, Αβραάμ, Οικονομίδης, Μυτίδης και Κάστανος.

Αναλυτικά η αποστολή της Εθνικής: Αντώνης Γιωργαλλίδης, Βίνσεντ Λαμπάν, Μάριος Αντωνιάδης, Νέστωρ Μυτίδης, Ονησίφορος Ρουσιάς (ΑΕΚ), Ανδρέας Αβραάμ, Ντόσσα Ζούνιορ (ΑΕΛ), Ούρκο Πάρντο (Αλκή Ορόκλινης), Γιώργος Οικονομίδης (Ανόρθωση), Γιώργος Μερκής, Γιώργος Εφραίμ (ΑΠΟΕΛ), Γιώργος Βασιλείου, Μάριος Στυλιανού (Απόλλων), Nεόφυτος Μιχαήλ (Άρης), Βασίλης Παπαφώτης (Δόξα), Δημήτρης Χριστοφή, Ρενάτο Μαργκάσα, Φάνος Κατελάρης (Ομόνοια), Γεράσιμος Φυλακτού (Πάφος), Κωστάκης Αρτυματάς (Κέρκυρα), Χαράλαμπος Κυριάκου (Εστορίλ), Πιέρος Σωτηρίου (Κοπεγχάγη), Γρηγόρης Κάστανος (Ζούλτε Βάρεγκεμ), Τζέισον Δημητρίου (Σάουθεντ Γιουνάιτεντ), Κωνσταντίνος Λαΐφης (Σταντάρ Λιέγης).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ