aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Συμμετοχή για τον Κατσαντώνη

Για 30 λεπτά, ως αναπληρωματικός, αγωνίστηκε ο 17χρονος επιθετικός της Ομόνοιας, Ανδρέας Κατσαντώνης, στο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής U19 Κύπρου με αντίπαλο την Σλοβακία, το οποίο ολοκληρώθηκε με νίκη 1-0 για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ο αγώνας έγινε στο πλαίσιο της προετοιμασίας της εθνικής μας ομάδας, για τις υποχρεώσεις της τον Οκτώβριο, για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U19. Το γκολ που καθόρισε το αποτέλεσμα πέτυχε στο 84′ με πέναλτι ο Παναγιώτης Λουκά. Είχε προηγηθεί ωραίος συνδυασμός του Ανδρέα Κατσαντώνη με τον Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου και ανατροπή του τελευταίου εντός περιοχής.

Κύπρος και Σλοβακία θα δώσουν και δεύτερο φιλικό, την ερχόμενη Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:00 στο Μακάρειο Στάδιο. Η Εθνική μας θα λάβει μέρος στον έβδομο όμιλο, μαζί με την Ιρλανδία, τη Σερβία και το Αζερμπαϊτζάν και οι αγώνες θα γίνουν μεταξύ 4-10 Οκτωβρίου 2017, στην Ιρλανδία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ