aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΠροπόνηση στο «Bilino Polje» για την Εθνική μας ομάδα των Ανδρών

Προπόνηση στο «Bilino Polje» για την Εθνική μας ομάδα των Ανδρών

Ο τρίτος αντίπαλος της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 είναι η Βοσνία Ερζεγοβίνη, με τον αγώνα να διεξάγεται αύριο Δευτέρα στο Στάδιο «Bilino Polje» στην πόλη Ζένιτσα.

Ο αυριανός αγώνας θα αρχίσει στις 21:45 με τηλεοπτική μετάδοση από το ΡΙΚ.

Στο Στάδιο αυτό η Εθνική μας είχε πετύχει σπουδαία νίκη το Σεπτέμβριο του 2014 με 2-1 με το Δημήτρη Χριστοφή να πετυχαίνει δύο τέρματα και με οδηγό αυτό το αποτέλεσμα, θα προσπαθήσει και αύριο να έχει βαθμολογικό κέρδος από τον αγώνα.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται απόψε με προπόνηση στις 20:30 (ώρα Κύπρου) στο Στάδιο που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση ενώ θα προηγηθεί στις 20:00 η Συνέντευξη Τύπου του Ομοσπονδιακού μας τεχνικού Χριστάκη Χριστοφόρου.

Ήδη, όλοι στην ομάδα μας έχουν αφήσει πίσω τον αγώνα με την Ελλάδα και στο μυαλό όλων είναι η αυριανή αναμέτρηση. Η Βοσνία προέρχεται από ήττα με 4-0 από το Βέλγιο και θα θέλει και αυτή με τη σειρά της να επανέλθει στις επιτυχίες, κάτι που κάνει πιο δύσκολη την προσπάθεια της Εθνικής μας.

Το θετικό είναι πως στην ομάδα μας δεν έχουν προκύψει οποιαδήποτε αγωνιστικά προβλήματα και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι για τον αυριανό αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ