aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΜε στόχο το καλύτερο η Εθνική μας

Με στόχο το καλύτερο η Εθνική μας

Αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21 και η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει αύριο την Ολλανδία με στόχο το καλύτερο δυνατό.

Η σαφώς βελτιωμένη εικόνα που παρουσιάζει η Εθνική μας τους τελευταίους μήνες είναι γεγονός πως δημιούργησε καλές προϋποθέσεις και σε αυτό το χρονικό διάστημα σε τέσσερις αγώνες πέτυχε τρεις νίκες και ηττήθηκε μια φορά.

Ο κύκλος της προετοιμασίας ενόψει Ολλανδίας ολοκληρώνεται σήμερα με προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο του Σταδίου ΓΣΠ, ενώ η Ολλανδία θα προπονηθεί στο Στάδιο «Dimco Αμμόχωστος – Επιστροφή».

Στον πάγκο της Ολλανδίας βρίσκεται ο Adriaan Bernard Langeler και πρώτοι σε συμμετοχές στη διοργάνωση που διανύουμε ο επιθετικός Ricardo Kishna και ο τερματοφύλακας Mickey van der Hart.

Όπως είναι διαμορφωμένο το σκηνικό στον όγδοο όμιλο η δεύτερη θέση θα ξεκαθαρίσει την Τρίτη και οι Ολλανδοί για να είναι εξασφαλισμένοι θα πρέπει να κερδίσουν και να μην περιμένουν το αποτέλεσμα της Τουρκίας με τη Σλοβακία που θα αναμετρηθούν επίσης αύριο.

Στο τελευταίο της παιχνίδι την περασμένη Πέμπτη η Ολλανδία έφερε ισοπαλία 0-0 στην έδρα της με αντίπαλο την Τουρκία και βρίσκεται στους 11 βαθμούς.

Η Τουρκία που βρίσκεται στους 10 βαθμούς, στην τελευταία αγωνιστική θα φιλοξενήσει τη Σλοβακία που εξασφάλισε ήδη την πρώτη θέση με απολογισμό 18 βαθμούς.

Η Λευκορωσία ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στους 8 βαθμούς και ακολουθεί στην κατάταξη η Κύπρος με 4 βαθμούς.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Στάδιο «Dimco Αμμόχωστος – Επιστροφή». Θα αρχίσει στις 17:00 με ελεύθερη είσοδο για τους φιλάθλους.

Σέρβοι διαιτητές
Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Danilo Grujić με βοηθούς τους Milan Minic και Bojan Banovic. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Aleksandar Zivkovic.

Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Πορτογάλος Nuno Castro και παρατηρητής αγώνα ο Ρουμάνος Alin Cioban.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ