aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΚύπρος – Σαν Μαρίνο 1-1 (4-1 στα πέναλτι)

Κύπρος – Σαν Μαρίνο 1-1 (4-1 στα πέναλτι)

Με αντίπαλο το Σαν Μαρίνο συνέχισε σήμερα τις υποχρεώσεις της η Εθνική Παίδων στο Διεθνές Αναπτυξιακό Τουρνουά που διοργανώνει η ΚΟΠ σε συνεργασία με την UEFA στην Κύπρο.

Στο σημερινό παιχνίδι που έγινε στο Στάδιο «Τάσος Μάρκου» στο Παραλίμνι οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 1-1 και η Εθνική μας επικράτησε στη διαδικασία των πέναλτι με 4-1.

Στο πρώτο ημίχρονο έγιναν ελάχιστες αξιόλογες φάσεις μπροστά από τις δύο ομάδες και η αντίπαλη ομάδα άνοιξε το σκορ στο 26’ με κεφαλιά του Fabbiti μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας παρουσιάστηκε με διαφορετικό πρόσωπο και μετέτρεψε το παιχνίδι σε μονόλογο.

Οι νεαροί διεθνείς μας δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για να φτάσουν στη νίκη χωρίς να χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Το γκολ της ισοφάρισης για την Εθνικής μας πέτυχε στο 47’ ο Δανιήλ Παρούτης.

Η Κύπρος αγωνίστηκε με τους Θεοδώρου, Τρύφωνος (58’ Παπαπαναγιώτου), Γεωργίου (41’ Θ. Νικολάου), Ν. Κωνσταντίνου (41’ Χατζηκωνσταντή), Μάμα (41’ Κωνσταντινίδης), Ανδρονίκου, Αβραάμ (454’ Παπαπαναγιώτου), Τσολάκη (41’ Α. Κακουλλής), Φλουρή (41’ Ναούμ), Λ. Σαββίδη, Ι. Σαββίδη (41’ Παρούτης).

Τον αγώνα διαιτήτευσε  ο Ανδρέας Στρούθου με βοηθούς διαιτητές τους Μάριο Ευαγόρου και Θεράπων Καμηλάρη. Τέταρτος διαιτητής ήταν ο Δ. Κουμή και παρατηρητής ο Ανδρέας Δημητρίου.

Σήμερα στις 16:00 θα διεξαχθεί επίσης στο «Τάσος Μάρκου» ο αγώνας της Αλβανίας με την Ουαλία.

Αποτελέσματα μέχρι τώρα:

Κύπρος – Ουαλία…1-1 (3-4 στα πέναλτι)

Αλβανία – Σαν Μαρίνο…1-1 (4-3 στα πέναλτι)

Κύπρος – Σαν Μαρίνο…1-1 (4-1 στα πέναλτι)

Την Κυριακή θα διεξαχθούν οι αγώνες Κύπρος – Αλβανία (10:00πμ) και Ουαλία – Σαν Μαρίνο (11:00πμ).

Κανονισμοί τουρνουά

Σημειώνεται πως σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια ενός αγώνα (2 ημίχρονα των 40 λεπτών) τότε θα οδηγείται απευθείας στη διαδικασία των πέναλτι.

Ο νικητής στην κανονική διάρκεια του αγώνα θα παίρνει 3 βαθμούς. Όταν ο νικητής αναδεικνύεται μέσα από τη διαδικασία των πέναλτι θα κερδίζει 2 βαθμούς και 1 βαθμό θα παίρνει ο ηττημένος.

Κάθε ομάδα μπορεί να πραγματοποιήσει εννέα αλλαγές, αφού κάθε αποστολή αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές που δηλώθηκαν πριν από την έναρξη των αγώνων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ