aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΗ Σερβία πρώτος αντίπαλος της Εθνικής Νεανίδων (13:00, Στάδιο Nico Dovana)

Η Σερβία πρώτος αντίπαλος της Εθνικής Νεανίδων (13:00, Στάδιο Nico Dovana)

Με αντίπαλο τη Σερβία αρχίζει σήμερα τις υποχρέωσεις της στον 4ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος η Εθνική μας ομάδα των Νεανίδων U-19.
Πάθος, σωστή οργάνωση και συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό είναι τα στοιχεία που πρέπει να έχει σήμερα η ομάδα μας, προκειμένου να είναι ανταγωνιστική κόντρα σε μια ομάδα που είναι το φαβορί για την πρώτη θέση στον όμιλο.

Ασφαλώς πρόκειται για ένα αγώνα με πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας για την ομάδα μας, όμως η προσπάθεια θα γίνει, με στόχο το καλύτερο δυνατό.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες χωρίς να προκύψουν οποιαδήποτε προβλήματα και όλες οι παίκτριες είναι στη διάθεση του Ομοσπονδιακού τεχνικού Άντρου Βασιλείου.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 13:00 και θα γίνει στο Στάδιο Nico Dovana στην πόλη Dyrres της Αλβανίας.

Διαιτητής ορίστηκε η Cathrine Eide από τη Νορβηγία.

Σήμερα, εκτός από τον αγώνα της Κύπρου με τη Σερβία, η Αλβανία θα  υποδεχθεί την Σκοτία στις 15:00.

Στην αποστολή βρίσκονται οι ακόλουθες παίκτριες:
Αντωνία Αριστείδου, Φιλίππα Σάββα, Νάσια Γεωργίου,  Αντουανέττα Χρυσάνθου, Δέσποινα Χρυσοστόμου, Ευφροσύνη Θεοχάρους, Σταυριάνα Αντωνίου, Αθηνά Χρυσοστόμου, Παναγιώτα Θεοφίλου, Χαρά Χαραλάμπους, Κατερίνα Παναγιώτου, Χριστίνα Αχεριώτη, Αθηνά Πανταζή, Δάλια Χαραλάμπους, Ηλιάνα Αντωνίου, Μάρθα Αυγουστή,  Χαρίκλεια Διονυσίου και Ειρήνη Ανδρέου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ