aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΦινάλε με αντίπαλο το Σαν Μαρίνο

Φινάλε με αντίπαλο το Σαν Μαρίνο

Την ερχόμενη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου το φινάλε στον όμιλο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-17 που φιλοξενούμε στην Κύπρο. Μετά από δύο αγωνιστικές δράσης η Πολωνία έχει να επιδείξει απολογισμό έξι βαθμούς (προκρίθηκε στον Elite round) και ακολουθεί η Σουηδία με τέσσερις βαθμούς.

Η Εθνική μας με απολογισμό ένα βαθμό θα επιδιώξει νικηφόρο φινάλε απέναντι στο Σαν Μαρίνο και να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες  για ανατροπή των βαθμολογικών δεδομένων. Υπενθυμίζεται ότι στον Elite round προκρίνονται από κάθε όμιλο της προκριματικής φάσης οι δύο πρώτες της κατάταξης και οι καλύτερες τέσσερις τρίτες ομάδες των 13 ομίλων.

Ο αγώνας με το Σαν Μαρίνο θα διεξαχθεί στο Κοινοτικό Στάδιο Κουκλιών και θα αρχίσει στις 15:00 με ελεύθερη είσοδο. Ο αγώνας της Εθνικής μας θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ. Την ίδια ώρα στο Στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης» θα διεξαχθεί ο αγώνας της Πολωνίας με τη Σουηδία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ