aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΦιλικό με Γερμανία η Εθνική Νέων

Φιλικό με Γερμανία η Εθνική Νέων

Η δράση στον όμιλο μας ολοκληρώθηκε όμως υπάρχουν ακόμη σημαντικές εκκρεμότητες στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19. Η Εθνική Νέων συμμετείχε στον έβδομο όμιλο μαζί με την Ιρλανδία, τη Σερβία και το Αζερμπαϊτζάν και τερμάτισε στην τρίτη θέση με απολογισμό τρεις βαθμούς.

Στον Elite round συνεχίζουν Ιρλανδία και Σερβία, η Εθνική μας τερμάτισε τρίτη μετά το νικηφόρο 2-1 πάνω στο Αζερμπαϊτζάν. Μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής μας από την επόμενη φάση, ουσιαστικά αρχίζει ο σχεδιασμός για την επόμενη διοργάνωση και πριν αποχαιρετήσουμε το 2017 θα γίνει φιλικός αγώνας με αντίπαλο τη Γερμανία στις 12 Νοεμβρίου.

Μέχρι τώρα στους ομίλους που ολοκληρώθηκε η δράση για την προκριματική φάση προκρίθηκαν για τον Elite round οι ακόλουθες ομάδες: Ιρλανδία, Σερβία, Γερμανία, Πολωνία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Αυστρία, Κόσσοβο, Ιταλία, Σουηδία, Ουκρανία και Νορβηγία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ