aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΕθνική Ελπίδων: Στην Άγκυρα το φιλικό με την Τουρκία

Εθνική Ελπίδων: Στην Άγκυρα το φιλικό με την Τουρκία

Στην Άγκυρα και συγκεκριμένα στο στάδιο «Οσμάνλι», χωρητικότητας 18.029 θέσεων θα διεξαχθεί το παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων με την αντίστοιχη ομάδα της Τουρκίας στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ-21.

Τουρκία – Κύπρος συμμετέχουν στον όγδοο όμιλο και το παιχνίδι θα διεξαχθεί την 1η Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30. Στο πρώτο παιχνίδι νίκησε η Τουρκία με 3-0. Ο κύκλος της προετοιμασίας της Εθνικής μας ενόψει του αγώνα βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας που θα δώσει μέσα στη χρονιά που διανύουμε.

Η αποστολή θα αναχωρήσει με προορισμό την Τουρκία στις 29 Αυγούστου και θα επιστρέψει στην Κύπρο στις 2 Σεπτεμβρίου για να αντιμετωπίσει στις 5 Σεπτεμβρίου την αντίστοιχη ομάδα της Σλοβακίας στο «Αμμόχωστος – Επιστροφή». Η Σλοβακία είναι πρωτοπόρος στον όμιλο μας και διεκδικεί την πρόκριση μαζί με την Ολλανδία, την οποία θα αντιμετωπίσουμε τον Οκτώβριο στην Κύπρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ