aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΕθνική Ανδρών: Στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με Καζακστάν, στο «Algarve» με Γιβραλτάρ

Εθνική Ανδρών: Στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με Καζακστάν, στο «Algarve» με Γιβραλτάρ

Επιστροφή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για την Εθνική μας ομάδα των Ανδρών.  Στο Στάδιο αυτό θα γίνει ο φιλικός αγώνας με το Καζακστάν στις 22 Μαρτίου με την ώρα έναρξης να έχει καθοριστεί για τις 18:00.

Η τελευταία φορά που είχε αγωνιστεί η Εθνική Ανδρών στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ήταν στις 16 Οκτωβρίου του 2012 με αντίπαλο τη Νορβηγία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014. Οι Νορβηγοί είχαν πάρει τη νίκη με 3-1.

Μετά το φιλικό με το Καζακστάν, θα ακολουθήσει επίσημος αγώνας για την Εθνική μας με την Εσθονία, το Σάββατο 25 Μαρτίου στις 19:00 στο ΓΣΠ. Ο αγώνας αυτός είναι για την 5η αγωνιστική του 8ου προκριματικού ομίλου του Μουντιαλ 2018.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Εθνικής Ανδρών για την ποδοσφαιρική περίοδο 2016 – 2017 ολοκληρώνονται στις 9 Ιουνίου με αντίπαλο το Γιβραλτάρ εκτός έδρας για την 6η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2018. Ο αγώνας αυτός δεν θα γίνει στο Γιβραλτάρ αλλά  στο Στάδιο ”Algarve” στην πόλη Loule στην περιοχή Faro της Πορτογαλίας.

Στο Στάδιο αυτό δίνει όλους τους επίσημους αγώνες της η Εθνική ομάδα του Γιβραλτάρ αφού στη χώρα δεν υπάρχει ακόμη Στάδιο που να ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές της UEFA για διεθνείς αγώνες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ