aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Επιβλητική νίκη (pics)

Με επιβλητική νίκη άρχισε το νέο κύκλο των υποχρεώσεων της η Εθνική Ελπίδων μέσα στο 2016.

Στο απογευματινό φιλικό που έγινε το Δημοτικό Στάδιο Αραδίππου, στην πρεμιέρα του Νίκου Ανδρονίκου, με νέο πρόσωπο επικράτησε με 3-0 της Βουλγαρίας.

Η Εθνική μας ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και πέραν από το θετικό δείγμα που παρουσίασε ως προς το αγωνιστικό της πρόσωπο, δημιούργησε ευκαιρίες για μεγαλύτερη σε έκταση σκορ νίκη.

Οι νεαροί διεθνείς μας μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό δημιουργήσαμε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με τον Ανδρέα Κυριάκου.

Στο 20′ ο Μηνάς Αντωνίου βρέθηκε σε καλή θέση αλλά το σουτ που έπιασε έφυγε πάνω από την εστία της Βουλγαρίας.

Συνέχισε την υπεροχή της η ανανεωμένη σήμερα Εθνική Ελπίδων και στο 21′ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με γωνιακό σουτ του Μάριου Πεχλιβάνη με διπλή προσπάθεια.

Στο 39′ μετά από προσπάθεια του Μηνά Αντωνίου και γύρισμα στη μεγάλη περιοχή ο επερχόμενος Πεχλιβάνης με σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0 για την Κύπρο.

Συνέχισε τον επιθετικό της ρυθμό η Εθνική μας και στο δεύτερο ημίχρονο και το σκορ θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Στο 54′ ο Ιωάννης Πίττας μετά από μακρινή μπαλιά του Ανδρέα Κυριάκου νίκησε δύο αντίπαλους αμυντικούς και από κοντά διαμόρφωσε το 3-0.

Η Εθνική μας αγωνίστηκε με τους Γ. Τασουρή (46′ Α. Γεωργίου), Α. Καρό, Ν. Ιωάννου (75′ Π. Ψάλτης), Α. Κυριάκου, Ρ. Αναστασίου (65′ Χρ. Τζιάμμας), Φ. Κατελάρη (65′ Π. Αρτυματάς), Δ. Αρέστη (73′ Π. Ψύχας), Α. Παναγιώτου (46′ Πίττας), Μ. Πεχλιβάνη (55′ Ιωσηφίδης), Β. Παπαφώτη (46′ Φράγκος), Μ. Αντωνίου (55′ Κουμής).

*Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Δημήτρης Μασιάς με βοηθούς τους Στέλιο Νικήτα και Παύλο Γεωργίου. Τέταρτος διαιτητής ο Ανδρέας Ορθοδόξου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ