aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Δυνατό… φιλικό

Φιλικό με μεγάλο βαθμό δυσκολίας για την Εθνική μας ομάδα των Ανδρών.

Αντιμετωπίζει σήμερα στις 18:00 την Εθνική Σερβίας σε ένα δυνατό τεστ δυνάμεων ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, το ερχόμενο Φθινόπωρο.

Ο αγώνας θα γίνει στο Uzice City Stadium.

Η προετοιμασία της Εθνικής μας ολοκληρώθηκε χθες με προπόνηση σε προπονητικό κέντρο του Ζλάτιμπορ. Δεν προπονήθηκε ο Δημήτρης Χριστοφή αφού κρίθηκε από την τεχνική ηγεσία και το ιατρικό τιμ πως θα ήταν καλύτερα για τον ποδοσφαιριστή να μην ρισκάρουν τη συμμετοχή του στον αγώνα αφού προέρχεται από τραυματισμό στον αστράγαλο.

Είναι το δεύτερο φιλικό της Εθνικής μας μέσα στο 2016 αφού προηγήθηκε ο αγώνας με την Ουκρανία στην Οδησσό τον περασμένο Μάρτιο με τους Ουκρανούς να παίρνουν τη νίκη με 1-0.

Το χωρητικότητας 12000 θεατών γήπεδο στο Ούσιτζε αναμένεται απόψε να είναι κατάμεστο αφού η Εθνική Σερβίας δεν έχει αγωνιστεί στην περιοχή τελευταία είκοσι περίπου χρόνια και έτσι, ο αγώνας αποτελεί μεγάλο γεγονός για την περιοχή.

Οι Σέρβοι δίνουν μεγάλη σημασία στον αγώνα και στην αποστολή βρίσκονται όλοι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε μεγάλες ομάδες του εξωτερικού με πιο γνωστούς τους Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς και Νεμάνια Μάτιτς της Τσέλσι και τον Κολάροφ της Μάντσεστερ Σίτι.

Για την Εθνική Σερβίας, ντεμπούτο θα κάνει σήμερα στον πάγκο ο Σλάβο Μούσλιν.

Στην αποστολή της Εθνικής μας βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:
Α. Γιωργαλλίδης, Κ. Παναγή, Ν. Μιχαήλ, Κ. Χριστοφόρου, Μ. Στυλιανού, Γ. Βασιλείου, Α. Αγγελή, Κ. Λαϊφης, Γ. Μερκής, Μ. Αντωνιάδης, Η. Χαραλάμπους, Ν. Αλεξάνδρου, Μ. Νικολάου, Χ. Κυριάκου, Γ. Οικονομίδης, Κ. Αρτυματάς, Β. Λαμπάν, Ν. Εγγλέζου, Κ. Χαραλαμπίδης, Δ. Χριστοφή, Στ. Αλωνεύτης, Α. Μακρής, και Π. Σωτηρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ