aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ξεκίνημα από τα δύσκολα

Ξεκίνημα από τα δύσκολα για την Εθνική μας ομάδα των Ανδρών, στον 8ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Η Εθνική μας αντιμετωπίζει το Βέλγιο στις 21:45 στο Στάδιο ΓΣΠ με στόχο ένα θετικό ξεκίνημα στη διοργάνωση. Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΡΙΚ 1 και το ΡΙΚ HD.

Η προετοιμασία της Εθνικής μας ολοκληρώθηκε χθες βράδυ χωρίς να προκύψουν οποιαδήποτε αγωνιστικά προβλήματα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι και ανυπομονούν για την αποψινή μεγάλη αναμέτρηση.

Άλλωστε, όπως δήλωσε χθες και ο προπονητής της Εθνικής μας Χριστάκης Χριστοφόρου, μέσα από τέτοια παιχνίδια, κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους, ο καθένας έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία.

Με τον τρόπο αυτό λοιπόν αντιμετωπίζουν όλοι στην ομάδα μας την αποψινή αναμέτρηση και είναι αποφασισμένοι να υπερβάλουν εαυτούς, κυνηγώντας την ποδοσφαιρική υπέρβαση.

Ο κ. Χριστοφόρου θα κάνει σήμερα επίσημο ντεμπούτο στον πάγκο της Εθνικής μας και έχει στη διάθεση του τους ακόλουθους 23 ποδοσφαιριστές:

Αντώνης Γιωργαλλίδης, Τάσος Κίσσας, Κωνσταντίνος Παναγή, Τζέισον Δημητρίου, Μάριος Στυλιανού, Γιώργος Μερκής, Ντόσσα Τζούνιορ, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Μάριος Αντωνιάδης, Ηλίας Χαραλάμπους, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Μάριος Νικολάου, Βίνσεντ Λαμπάν, Κωστάκης Αρτυματάς, Γρηγόρης Κάστανος, Χάμπος Κυριάκου, Ανδρέας Μακρής, Νικόλας Εγγλέζου, Γιώργος Εφραίμ, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Ανδρέας Αβραάμ, Νέστορας Μυτίδης και Πιέρος Σωτηρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ